Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród Loczka 22:27, 03 gru 2016

Do góry
Trochę wygląda jakby się pleśń się nim zaopiekowała, ale tak zmarzłem na koncercie, że nawet zielony placek zjadłbym dla paru kalorii
W kamiennym kręgu od początku 22:24, 03 gru 2016

Do góry
Z teorii spiskowych się uśmiałem, choć to grząski grunt
Tak czy inaczej zdjęcia świetne!
Na zielonej... trawce :) 22:21, 03 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Help!

Gdzie znajdę MIĘTOWE BOMBKI? Nie turkusowe, zielone, tylko miętowe...

o takim odcieniu jak tu:

https://www.villanostalgia.pl/mobile/shop/32-6895-0-Bombka-Mint-8cm.html

pomożecie? please...

Aleś wymyśliła kolor Tutaj poszukaj
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:19, 03 gru 2016

Do góry
Soczyście masz w ogrodzie jak na tą porę roku - o idealnym porządku nie wspominam
Typografia ogrodu 22:16, 03 gru 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Co Poznań to Poznań

Poznan miasto doznań

U Asi doznań Ci dostatek
Typografia ogrodu 20:05, 03 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ty to zawsze potrafisz zaskoczyć! Cudowne te dekoracje, a co chyba najważniejsze - w życiu takich nie widziałem Nietuzinkowe i piękne zarazem
to zaskocze Cie jeśli powiem że natchnoles mnie a właściwie Twoje piny do betonowej choinki i to już kilka miesięcy temu
Typografia ogrodu 17:46, 03 gru 2016

Do góry
Ty to zawsze potrafisz zaskoczyć! Cudowne te dekoracje, a co chyba najważniejsze - w życiu takich nie widziałem Nietuzinkowe i piękne zarazem
Typografia ogrodu 15:23, 03 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Czekamy
ups spojrzała na godzinę Twojego postu...
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 13:07, 03 gru 2016

Do góry
Ja tu z przerwy zaglądam, żeby coś obejrzeć, a tu ani pół zdjęcia nie ma... No i jak żyć? Gdzie tu litość, a gdzie miłosierdzie?

Wieszacie lampki?
Coś jeszcze, coś więcej... 09:05, 03 gru 2016

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Czytałąm u Joli o Twoim wianku znaczy wiankach, ciekawa bardzo przyszłam wykukać - wszystkie śliczne wiosenny po przeróbce bardzo glamur

Wieści na forum szybko się rozchodzą
Pozdrawiam i lecę do pracy - buziaki
Coś jeszcze, coś więcej... 09:03, 03 gru 2016

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)
Sebciu, wianeczek boski... ozdoby.... ech Napasłam wzrok pięknymi obrazkami

Skoro u mnie większość obrazków wstawiona to teraz kolej na mnie, potem polatam po kominkach
Typografia ogrodu 09:00, 03 gru 2016

Do góry
Czekamy
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 22:33, 02 gru 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

Margarete - zmrożone róże w ogrodzie też są piękne. Adwentowo: zrobiliśmy rodzinnie kalendarz, w którym codziennie każdy z domowników znajduje karteczkę z dobrym słowem od pozostałych. To lniane woreczki wycięte przeze mnie, zszyte przez Męża i ozdobione cyframi oznaczającymi kolejne dni grudnia i rysunkami przez nasze Córki.

Sebek
- dekoracje jak zwykle mocno klasyczne. Pewnie coś tam znowu pokażę, choć nie będę innowacyjna. Jakieś gałązki, wianki, światełka, szyszki, bombki etc.

Fajne macie pomysły na wspólne spedzanie czasu i wspólne prace... I satysfakcja dla dzieci wieksza że zrobiły coś samemu, i ten nastrój oczekiwania...super

p.s. Kofte i jego teksty tez uwielbiam...
Buziaki!
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:06, 02 gru 2016

Do góry
ryska - witaj Miło poznać kolejną Osobę, która tu zagląda. Mimo mojej kiepskiej frekwencji na forum w ostatnich czasach - zaskakujące jest to, ile osób odwiedza wątek.

Sebek - hmmm... nie drwij mi tu, Łobuzie! ...a nie mówiłam, że niczym nie zaskoczę? Nudy... Otwieram kartony i nawet wianki te same wieszam, bo nadal je lubię. Jedyne, co się zmienia co roku, to instalacje pod lampami. Zawsze staram się, by lewitowało pod nimi co innego, choć klimat oczywiście taki, jak zwykle.

jolanko - Święta...
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 20:55, 02 gru 2016

Do góry
Uwielbiam ten niepowtarzalny klimat na Twoich zdjęciach - i powiem Ci, że są one bardzo rozpoznawalne jak dla mnie Tak jak popatrzysz na obraz i już wiesz, że to Picasso
Doświadczalnia bylinowo-różana 19:42, 02 gru 2016

Do góry
No nie! Sebek mnie rozwalił po prostu Dziewczyny na ciężko a on z Iglesiasem wyskakuje No nie mogę normalnie
Coś jeszcze, coś więcej... 19:32, 02 gru 2016

Do góry
Margarete napisał(a)
Superowe ci te wianki wyszły, a już ten "przerabiany" z wiosennego na świateczny jest super, suoper...może dlatego że w pastelowych barwach na swiąteczną okazję to jest taki nietypowy, nieoczywisty..ale uroczy

Musze przecież czymś Was zaskoczyć - inaczej juz by nikt do mnie nie przychodzil, w końcu mało kto lubi nudę
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:22, 02 gru 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Kto nie wie kto to są Griswoldowie to może obejrzejć w necie Witaj Święty Mikołaju

http://m.cda.pl/video/1324185b

Inne części są słabsze, ale tę akurat wyjatkowo lubię, zwłaszcza gdy czekam na przyjazd teściów na święta

Kto nie pamięta to przypominam, jutro widzimy sie na giełdzie o 7:30-7:45

Do zobaczenia

Na ekranie
Ogród na piasku i z wielkim murem 18:40, 02 gru 2016

Do góry
Agnieszka - w jurajskim ogrodzie nie lubi jak wiatr targa rozplenice,
Jolanka - w ogrodzie z uśmiechem piękne czapy śniegowe odkryła,
Sebek - pragmatycznie wianki traktuje, uniwersalny -wiosenno - świąteczny wymyślił. do tego glamour!
Mała Mi - instalację wydmuchała (ma dmuch!!) i cebule posadziła.
Kondzio - skromny, nie ujawnia, że w Magnolii występy miał. Ciekawam i ja, bo Magnolii nie mam !!
Dominika11 - tapetuje mieszkanie, ale i nowe ozdoby nie zapomniała kupić.
Ogród na piasku i z wielkim murem 18:16, 02 gru 2016

Do góry
Margaretka3 - przepracowana, milczy. Goście buszują u pracusia w poszukiwaniu spiżarki?
Bogdzia- o plemieniu z terytorium Testosteron rozprawiają,
Danusia - nowa wielbicielka Wera, ale bez własnego wątku. Danusia doradza.
Nawigatorka - pierniczki wycina laserem, ale zabrakło do rozdawania, chociaż papier do pakowania już kupiła,
Nikita - dawno nie widziana na forum, jedzie do Krakowa, rozważa : kalosze czy kozaki,
Marta - zielona, subiektywnie świadomie zmieniła awatar na świąteczne bombki,
Madżenka - Sebek jak zwykle pierwszy, dziękuje Babci za wsparcie produkcji i nie oczekuje wdzięczności (ciekawe). Kindzia też podnosi sprzedaż.
Zoja - porzuca dekoracje (na chwilę) i z kamery ogród podgląda. Ale kolejny piękny produkt rączek z pazurkiem pokazuje,
Zana - temperaturą się martwi, bo ma 40 km do swego ogrodu.
Sylwia - straty na ranczu liczy po nocnych szaleństwach pogodowych,
Zbyszek - kotek wlazł na płotek w Borach Tucholskich i mruga, bo Zbyszek cud naturę srebrzysto-iglastą prezentuje,

może wystarczy? ile jeszcze? zobaczymy....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies