Alicja169
12:33, 01 gru 2016
Zoja Sprostowanie do wczorajszego KWZWO
Zoja tylko w niedzielę pazurki maluje!! W pozostałe dni tygodnia tworzy przepiękne bombki (jak mogłam tak poprzekręcać - mea culpa!!)
Bogdzia - przewodzi grupie (otwartej) okołołódzkiej i serwuje pyszne pierogi,
Margaretka3 - z widokiem na Lanckoronę degustują dżem pomidorowy oraz Hyzop do bylinowej sadzą,
Aga - tam gdzie piach i słońce - owijają rośliny, bojąc się zimna,
Madzenka - sprzeczne komunikaty pogodowe przyjmuje,
Karolina - bałagan stara się uporządkować, ale ogrodowiczanki nie pomagają. Objadają się czekoladą, choć nie tyją ! (jak to robią?)
Mała MI - piękny zimowy krajobraz prezentuje,
Danusia - doradza innym, o sobie milczy,
Nawigatorka - wyprodukowała już wszystkie ozdoby i od teraz 23 dni laby!!
Polinka - do lasu biega i mech przynosi, zielone z mchu (bez paproci) wianki układa i srebrne gwiazdy prezentuje.
Sebek - (sorry, że na końcu ale tak wychodzi z kolejności!)jako pierwszy (znowu pierwszy) będzie lampki wieszał, jak mu biały puch oczu nie zasypie !!(ha)
A u mnie - cóż, wczoraj Andrzejki były, sorry taki kalendarz mamy !!
Zoja tylko w niedzielę pazurki maluje!! W pozostałe dni tygodnia tworzy przepiękne bombki (jak mogłam tak poprzekręcać - mea culpa!!)
Bogdzia - przewodzi grupie (otwartej) okołołódzkiej i serwuje pyszne pierogi,
Margaretka3 - z widokiem na Lanckoronę degustują dżem pomidorowy oraz Hyzop do bylinowej sadzą,
Aga - tam gdzie piach i słońce - owijają rośliny, bojąc się zimna,
Madzenka - sprzeczne komunikaty pogodowe przyjmuje,
Karolina - bałagan stara się uporządkować, ale ogrodowiczanki nie pomagają. Objadają się czekoladą, choć nie tyją ! (jak to robią?)
Mała MI - piękny zimowy krajobraz prezentuje,
Danusia - doradza innym, o sobie milczy,
Nawigatorka - wyprodukowała już wszystkie ozdoby i od teraz 23 dni laby!!
Polinka - do lasu biega i mech przynosi, zielone z mchu (bez paproci) wianki układa i srebrne gwiazdy prezentuje.
Sebek - (sorry, że na końcu ale tak wychodzi z kolejności!)jako pierwszy (znowu pierwszy) będzie lampki wieszał, jak mu biały puch oczu nie zasypie !!(ha)
A u mnie - cóż, wczoraj Andrzejki były, sorry taki kalendarz mamy !!