Moje róże Piano jakieś takie niezbyt czerwone, raczej malinowo-różowe, tylko pąki mają ciemniejsze. Ciekawa jestem, czy to standard tej odmiany? Pachną bardzo ładnie, a kwiaty mocno wypełnione, przypominają dalie. Planuję posadzić je pod tarasem
Viva ja od Ciebie dostałam Veichenblu czy Perennial? bo nie chcę mylnie pisaćpięknie rośnie ale sporo ucieklo do sąsiadki co ją bardzo cieszy w rajskim miałam wszystkie kolory i pięknie mi rosła tu nie mam ani jednej ale jest to świetny kwiatek zakwita jak dobrze pamiętam koniec lipca-sierpień,alba mi kwitła później tak ok. września kwiatki są jeden dzień ale jest ich sporo, rosła u mnie w półcieniu, to dla niej najlepsze miejsce,była dość wysoka jakieś 80 cm, jak masz możliwość to wprowadź ja do ogrodu, Bogusia ode mnie wzięła i ktoś jeszcze i chyba sa zadowolone to zdjęcie z października
Viva ja od Ciebie dostałam Veichenblu czy Perennial? bo nie chcę mylnie pisaćpięknie rośnie ale sporo ucieklo do sąsiadki co ją bardzo cieszy w rajskim miałam wszystkie kolory i pięknie mi rosła tu nie mam ani jednej ale jest to świetny kwiatek zakwita jak dobrze pamiętam koniec lipca-sierpień,alba mi kwitła później tak ok. września kwiatki są jeden dzień ale jest ich sporo, rosła u mnie w półcieniu, to dla niej najlepsze miejsce,była dość wysoka jakieś 80 cm, jak masz możliwość to wprowadź ja do ogrodu, Bogusia ode mnie wzięła i ktoś jeszcze i chyba sa zadowolone to zdjęcie z października
Drzwi od sąsiada wymienial na nowe. Wytachalam ze strychu. Matko ależ były ciężkie.
Wymyslilam też ze na szope wykorzystam stara szafę ojca tylko musze gontem pokryc dach. Juz wiem gdzie ja wsadze!
z prawej jest aronia prowadzona w kulke. Za bramka przed aronia jest metr miejsca. Nic tam nie rośnie bo aronia ma takie korzenie. Tam wsadze komoreczke. Pomaluje jak ławkę i bedzie jak komplet
Witajcie,
NIe było mnie tydzień, cudowan Italia mnie gościła- region Cinque Terre - pięknie i upalnie było
Riomagiorre,Monterosso, Vernazza, Portovenere,Portofino ...
TEssiu
MAtura super!!! w czwartek będą wyniki rekrutacji na studia
W ogrodzie suchoooo, dzisiaj w niocy popadało mam nadzieję trochę odżyją roślinki.