Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród, ale duuużo radości

Mały ogród, ale duuużo radości

Danucha 20:20, 21 lip 2015

Witam. Melduję, że plan wykonany. Oczywiście już widzę, że korekty będą bezwzględnie konieczne. Parę zdjęć z telefonu, niestety:

ren133 23:21, 21 lip 2015

Danucha napisał(a)
Witam. Melduję, że plan wykonany. Oczywiście już widzę, że korekty będą bezwzględnie konieczne. Parę zdjęć z telefonu, niestety:

Noo kochana to teraz już się wydało, że w tym czasie jak Cię nie było to Ty sobie firmę projektującą ogrody wynajęłaś i nam tu cuuudne zdjęcia ogrodu po metamorfozie serwujesz jak gdyby nigdy nic

Tak to nie może być - jakaś dłuższa fotorelacja z Twoich poczynań w ogrodzie nam się należy.

Czekam na zdjęcia przed i po
Anias 09:03, 22 lip 2015

Ale pracy wykonalas! Slicznie a te bukszpany w kamyczkach i obwodki i jak cudownie roze kwitna !!
Danucha 19:40, 29 lip 2015

Reniu Małpiszonie! Jak możesz we mnie wątpić. Taczek- nie zliczę ile wywiozłam tej wiosny. Ręce wydłużyły mi się o parę centymetrów, szkoda, że nie zmierzyłam przed.

Danucha 19:44, 29 lip 2015

Anias napisał(a)
Ale pracy wykonalas! Slicznie a te bukszpany w kamyczkach i obwodki i jak cudownie roze kwitna !!

Dziękuję Aniu za pochwały. Praca w ogrodzie sprawia mi ogromną przyjemność i nigdy dość.
ren133 12:28, 09 sie 2015

Nie nooo ... żartowałam przecieżŚlicznie Ci wszystko wyszło
Tylko szkoda, ze tak mało Cię na forum...

Wiesz co, ja mam pytanie odnośnie hortensji... mam swoje limki posadzone między innymi przy jałowcach (są w pełnym slońcu od 11 do 18) i trochę przypalone liście i się tak przebarwiają (nawet zrobiłam zdjęcie) i nie wiem czy powinnam je jakoś wyjątkowo traktować, nawozić czy co ... żeby fajnie wyglądały?

Podobno polecałaś komuś obornik w granulkach
Karol99 12:41, 09 sie 2015

Danucha napisał(a)
Reniu Małpiszonie! Jak możesz we mnie wątpić. Taczek- nie zliczę ile wywiozłam tej wiosny. Ręce wydłużyły mi się o parę centymetrów, szkoda, że nie zmierzyłam przed.

bosko.
mateuszmichn 00:16, 17 sie 2015

witam moje okolice
Rabatka z bukszpanami na kamyczkach bardzo ładna.
Pozdrawiam
Anias 11:46, 17 sie 2015

Danucha napisał(a)

Danusiu co to za hortensja na srodku?
Danucha 08:26, 24 sie 2015

ren133 napisał(a)
Nie nooo ... żartowałam przecieżŚlicznie Ci wszystko wyszło
Tylko szkoda, ze tak mało Cię na forum...

Wiesz co, ja mam pytanie odnośnie hortensji... mam swoje limki posadzone między innymi przy jałowcach (są w pełnym slońcu od 11 do 18) i trochę przypalone liście i się tak przebarwiają (nawet zrobiłam zdjęcie) i nie wiem czy powinnam je jakoś wyjątkowo traktować, nawozić czy co ... żeby fajnie wyglądały?

Podobno polecałaś komuś obornik w granulkach

Witaj Reniu
Oj kochana, obawiam się, że na te przypalenia to tylko mniej słońca i więcej wody by pomogło. W tym roku lato wyjatkowo gorące. U mnie anabell stojąca od trzech lat na tym samym stanowisku, w tym roku wyjątkowo trochę się poprzypalała. Przede wszystkim intensywnie podlewaj. Co do obecności na forum, ciągle brakuje mi czasu. Zaraz pójdę do Ciebie, bo tam to się dzieje!!!