Bogdzia - to rozwar wielkokwiatowy.. punkt dla Alki Moje też jeszcze nie kwitną .. jeszcze nie pora.. jest dość wysoki. Rozrośnięte kilkuletnie kępy mają ok 80-70cm. Jemu susza nie straszna, szczególnie dla starych okazów.. bo korzeń palowy mają bardzo głęboki. Wadą jest to, że bardzo późno startują wiosna i można je uszkodzić przy pieleniu.
Zakwitła róża "błotna" tej nie jest sucho bo rośnie w oczku
Rety, Bogdziu, ale super to wymyśliłaś . Świetnie wygląda powojnik w tych azaliach . Chciałabym Cię osobiście poznać. Każdy kto o Tobie mówi wypowiada się o Tobie bardzo ciepło . Dobrej nocki .
Na starej działceu rodziców mam jeszcze kasztana jadalnego muszę go zabrać ma ok.5-6 lat teraz kwitnie wiosną go troszkę przyciełem, trochę się zaokrąglił
I jeszcze kilka widoczków na dobranoc
Jutro postaram się do Was zajrzeć, bo bardzo jestem ciekawa, co się u Was dzieje, a już widzę, że zajmie mi to dłuuuuższą chwilę
Dzisiaj przesiewałem też kompost z tamtego roku mam tego dobra jakieś 120l,będzie na compost tea i do posypane pod roślinki, ile czasu można trzymać taki kompost w wiaderkach zamkniętych?
Ma taki kolor na kwasomierzu