Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu

Milka 10:12, 16 lip 2015

Te rożówe takie koronkowe są, ale byłam ostatnio u Justyny i odradziła mi je, a ma wielkie okazy i długo, zatem chyba szukam innych jakiś jeszcze
aga_pe 10:29, 16 lip 2015

Milka napisał(a)
Te rożówe takie koronkowe są, ale byłam ostatnio u Justyny i odradziła mi je, a ma wielkie okazy i długo, zatem chyba szukam innych jakiś jeszcze

Irenko, o Anabelkach różowych mówisz? W sumie one najfajniej wyglądają teraz. Jak się mocno rozwiną, to już gubią ładny kolor. Kupiłam w ubiegłym roku jeszcze Pinky Winky i Vanilla Fraise. Zobaczymy jak te zaprezentują kolor. I jeszcze magical moonlight - w ubiegłym roku zaczynała w pięknej zieleni, ale później ją przesuszyłam i nie doczekałam się ładnego kwitnięcia. Zobaczymy w tym roku. Przesadziłam w bardziej mokre miejsce
aga_pe 21:23, 18 lip 2015

To moja Magical Moonlight, na razie mała. Jak sprawdzi się z zielonymi kwiatami, to zakupię więcej

jeżówki codziennie pełniejsze....tylko bardzo niskie. Może to wina ciężkiej ziemi w tym miejscu
kasia_w 22:42, 22 lip 2015

Pomału zaczynają zarastać nieciekawe widoki

Dokopałam się do tego. Teraz widok jest, powiedziałabym...intrygujący
kasia_w 22:45, 22 lip 2015

jeżówki codziennie pełniejsze....tylko bardzo niskie. Może to wina ciężkiej ziemi w tym miejscu

Jeżówka hot papaya?
Super egzotycznie wygląda
aga_pe 23:02, 22 lip 2015

No nie mogę nigdzie znaleźć notatek jaka to odmiana....ale bardzo mi się podoba. Tylko mogła by być ciut wyższa. Może w przyszłym roku bujnie. Kupowałam je jesienią pod iglicą. Może ponownie w tym roku zrobimy wspólne zakupy?
Mathildis 00:14, 23 lip 2015

Jeżówki cudne... mam ich stanowczo za mało...

porównaj sobie jeszcze takie:
DOUBLE SCOOP RASPBERRY
Pink Double Delight

P.S. Aga na bieżąco u Ciebie jestem (tydzień temu tu byłam), ale wieczorami nie chce mi się myśleć co pisać w wątkach więc nie piszę
aga_pe 09:25, 23 lip 2015

Wczoraj szukałam nazwy w necie i bardziej przychylam się do DOUBLE SCOOP RASPBERRY, choć na 100% nie jestem jednak pewna.

Aniu, ja też często przeglądam wątki a nie piszę. U Ciebie też ciągle jestem
polinka 22:00, 25 lip 2015

Ładna ta jeżówka Zainteresowała mnie ta zielona hortka. Kupowałaś u swojej Pani? Na początku sezonu kupiłam jedną hortkę, która miała być Limelight a jest biała Zrobię jutro zdjęcia to zobaczysz...
aga_pe 22:08, 25 lip 2015

Tak codziennie obserwuję i chyba bardziej Limelight jest jednak zielona. Poczekamy, zobaczymy. Kupowałam w Żmigrodzie. A w ostatnich dniach kupiłam jeszcze trochę jeżówek. Niektóre malce, jeszcze nie kwitną. A dziś na targu kupiłam śliczny, a zarazem dziwny kolor...pomarańczowo- różowy . Jutro obfocę, bo wsadzałam tuż przed ulewą