reszta roślin na tej rabacie nie jest docelowa, zostanie tylko żywopłot i hosty, a za nimi w przyszłości stanie trzy poziomowa drewniana donica z iglakami i cebulowymi.
Niedługo tu wpinkolą się pomarańczowe jeżówki.. i będzie zgrzyt zębów.. nawet wiem gdzie je eksmitować.. tylko co na to eM?? Aż się boję ...
Focie koniec.. wersja bez sukienki została..
Powtarzam widoki, ale focie się skończyły a nic nowego nie ma... a ja focę to samo na okrągło.. dzięki temu potrafię powiedzieć ile co kwitnie i kiedy Innego uzasadnienia dla fotografowania codziennie tego samego nie widzę..
Mam też perowskie miniaturowe.. a po przesadzeniu są nawet bardzo miniaturowe... nie ma co pokazywać nawet.
Trojeść też miniaturowa, bo trawy giganty ja zjadły, przesadzić trzeba.. tylko gdzie???????
dla mnie bomba to wyglada, dobrało się doskonale, długie kwiatostany z okrągłymi i kolorystycznie, jak w mordę strzelił, jak to się mówi
co to to długie, jak karłowa odmiana dziewanny, tylko zdaje się liście nie takie?
ja mam 1szt tez podobna która sie zakupiła do donic (miała metke ale kto sie takimi rzeczami by interesował w epoce przedogrodowiskiem hotensja to hortensja!)
..i tez naciełam badylków i czekam - musi sie ukorzenić!!!
jak cisy sie ukorzeniły to hortensja tez musi!! szkoda mi tyle dac .....na platany zbieram
blue bird - nie dla mnie ...widziałm na zywo gdzies ostatnio-ale to nie ten typ