Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 17:29, 01 gru 2016

Do góry

Pamiętacie wiosenny wianek? Bardziej glamour juz chyba nie może być

No i tyle mam dla Was
Coś jeszcze, coś więcej... 17:24, 01 gru 2016

Do góry
Wianki na prezent

Coś jeszcze, coś więcej... 17:22, 01 gru 2016

Do góry

Jedna migawka z topniejacego ogrodu

Coś jeszcze, coś więcej... 17:20, 01 gru 2016

Do góry
Nie wziąłem ze sobą aparatu, wiec foty z telefonu... Musicie mi wybaczyć, znowu ;

Ogród na piasku i z wielkim murem 12:33, 01 gru 2016

Do góry
Zoja Sprostowanie do wczorajszego KWZWO
Zoja tylko w niedzielę pazurki maluje!! W pozostałe dni tygodnia tworzy przepiękne bombki (jak mogłam tak poprzekręcać - mea culpa!!)

Bogdzia - przewodzi grupie (otwartej) okołołódzkiej i serwuje pyszne pierogi,
Margaretka3 - z widokiem na Lanckoronę degustują dżem pomidorowy oraz Hyzop do bylinowej sadzą,
Aga - tam gdzie piach i słońce - owijają rośliny, bojąc się zimna,
Madzenka - sprzeczne komunikaty pogodowe przyjmuje,
Karolina - bałagan stara się uporządkować, ale ogrodowiczanki nie pomagają. Objadają się czekoladą, choć nie tyją ! (jak to robią?)
Mała MI - piękny zimowy krajobraz prezentuje,
Danusia - doradza innym, o sobie milczy,
Nawigatorka - wyprodukowała już wszystkie ozdoby i od teraz 23 dni laby!!
Polinka - do lasu biega i mech przynosi, zielone z mchu (bez paproci) wianki układa i srebrne gwiazdy prezentuje.
Sebek - (sorry, że na końcu ale tak wychodzi z kolejności!)jako pierwszy (znowu pierwszy) będzie lampki wieszał, jak mu biały puch oczu nie zasypie !!(ha)

A u mnie - cóż, wczoraj Andrzejki były, sorry taki kalendarz mamy !!
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 10:05, 01 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

To i ja poproszę książkę kucharską Jankosi Choć i tak pewnie jej nie otworzę - jedyny przepis jaki kiedykolwiek przeczytałem to na naleśniki - a że zrobilem je z połowy niezbędnych składników to... luzik

Coś jeszcze, coś więcej... 07:52, 01 gru 2016

Do góry
Sebek pokazuj te wianki
Typografia ogrodu 07:47, 01 gru 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Piernikiem się poczęstowałem
Również dowiedziałem się dlaczego mi włosy nie wypadają
Jutro będzie u mnie dalszy ciąg wiankowania - tylko nie pisz, że Cię prześcignę w dekoracjach?
dementuje.mi włosy nie wypadają. Pisałam jedynie do ich długosci
A z czym się scigasz? Ja właściwie większość ozdób juz mam gotowych i "zamontowanych" na docelowym miejscu
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:20, 30 lis 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Dziewczynki mam zła informację u nas nie zapowiadaja mrozów. Nic do świat nie bede kopczykować bo nie mam weny ani czasu

Ochłodzenie ma dotyczyć wschodniej i południowej Polski. Zachód ma sie w normie grudniowej trzymac a zatem mrozow nie będzie. A nawet jesli sie prognostycy pomylili to mowi sie trudno, róze twarde musza być nie miętkie

A co do prądu to zwiększyłam sobie moc w KW to moge świecić

Moc zamówioną? Sorrry, dziś na zarządzaniu nieruchomościami rozliczałem moc zamówioną i zużycie CO i CCW w budynkach i nadal mi tylko to w głowie siedzi

Jutro odpalam griswoldowo - próbnie Bo u mnie jak u Gabi - same smutasy
Zbędne cytowanie zdjęć 23:18, 30 lis 2016

Do góry
Zostawiam "lajka" i obiecuję więcej nie grzeszyc
Coś jeszcze, coś więcej... 23:04, 30 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Jutro będą zdjęcia - słabe światło jest Zresztą jutro będę działać z kolejnymi - tym razem z zieleniną Na razie obserwuję jak bialy puch zasypuje ogród - od niepamietam kiedy będę wieszać lampki w mrozie i w śniegu Będzie to niewątpliwie przyjemne

Ja jutro też będę mieć tą przyjemność! I wiesz, cieszę się jak dziecko
Miłego dekorowania
Moja "przyziemna" :) pasja 23:00, 30 lis 2016

Do góry
A na następny dzień świerka zasypał śnieg?
Kurcze podziwiam Was, że się nadal Wam chce o tej porze sadzić
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 22:57, 30 lis 2016

Do góry
Zdolniacha jesteś
U mnie na wianku chyba zagoszczą sosna i żywotnik... Jutro się okaże co mi pod sekator się napatoczy
Typografia ogrodu 22:54, 30 lis 2016

Do góry
Piernikiem się poczęstowałem
Również dowiedziałem się dlaczego mi włosy nie wypadają
Jutro będzie u mnie dalszy ciąg wiankowania - tylko nie pisz, że Cię prześcignę w dekoracjach?
Coś jeszcze, coś więcej... 20:41, 30 lis 2016
Do góry
Sebek napisał(a)
Jutro będą zdjęcia - słabe światło jest Zresztą jutro będę działać z kolejnymi - tym razem z zieleniną Na razie obserwuję jak bialy puch zasypuje ogród - od niepamietam kiedy będę wieszać lampki w mrozie i w śniegu Będzie to niewątpliwie przyjemne

właśnie sobie rozmroziłam dziś auto ...i jutro od nowa ta sama śpiewka ...całe białe znów jest.

wieszanie lampek w śniegu i mroziku ..średnio to widzę
Coś jeszcze, coś więcej... 20:29, 30 lis 2016

Do góry
Sebek, normalnie cię kupię Tyle mądrości w tak młodym umyśle
Światowy jesteś
Czyli wianek jutro?

Coś jeszcze, coś więcej... 20:16, 30 lis 2016

Do góry
Coś jeszcze, coś więcej... 19:13, 30 lis 2016

Do góry
Właśnie skończyłem robić trzeci wianek Pozdrawiam Was serdecznie i... lecę robić czwarty
Coś jeszcze, coś więcej... 19:13, 30 lis 2016

Do góry
Zana napisał(a)

No ideał po prostu.
Cholerka, tyle lat żyję na świecie i nie wiedziałam że zwykłe przedmieście ma taką nazwę. Jaka jest zwięzła konkluzja analizy?

Błędne koło
Ogród na piasku i z wielkim murem 14:37, 30 lis 2016

Do góry
KWZWO

AngelikaX- na zielonej trawce - miłośniczki pomponów gromadzi,
Zoja - cierpliwie i znojnie zdobi pazurki oraz bombeczki,
Sylwia - na ranczu azalie do zimy sposobi,
Polinka - z grupą , wraca do dzieciństwa i baśnie z mchu i paproci (czytaj ozdoby) przygotowuje,
Margaretka3 - co to widok na Lanckorone posiada, konfitury pomidorowe i inne specjały do spiżarki upycha (i tak już ma tyle, że pułk wojska nakarmi !) haha,
Mała Mi
- w pośpiechu i zapracowaniu, ale wyjaśnia wyższość święta grila nad innymi świętami,
Madzenka - marzenie o ogrodzie z Kindzią konsultuje, która straszy minus 10 w niedzielę !!
Sebek - jak zwykle skromny i genialny!!(sam o sobie),
Bogdzia - chyba się nie wystraszy, bo Kindzia i tu o temperaturze nieludzkiej przestrzega (-10C)
Ania - w kamiennym kręgu nie boi się mrozu, bo u niej Kindzia nic w tej sprawie !
Mirella - pozdrowienia przyjmuje
Terenia - w swoim królestwie woli kwiaty w ogrodzie, ale i w kuchni też są ciekawe (na płytkach). Piesek Fuksik zaginął.!! ktokolwiek widział......ktokolwiek wie.

A u mnie - wianki pletę, lecz nie będę rzucać ich na wodę tylko do drzwi przytwierdzę i już !!
Koniec na dzisiaj
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies