Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

rozark 09:31, 01 gru 2016

ja zajadam stres i wtedy mnie przybywa
AgataP 09:35, 01 gru 2016

rozark napisał(a)
ja zajadam stres i wtedy mnie przybywa

ja się przestałam już tym przejmować, jak widzę znajomych poodchudzanych to wyglądają dla mnie jak chorzy choć nie ukrywam tęskno mi do mniejszych wymiarów
ren133 10:05, 01 gru 2016

Sebek napisał(a)

To i ja poproszę książkę kucharską Jankosi Choć i tak pewnie jej nie otworzę - jedyny przepis jaki kiedykolwiek przeczytałem to na naleśniki - a że zrobilem je z połowy niezbędnych składników to... luzik

ren133 10:08, 01 gru 2016

popcorn napisał(a)
Fajnie że sobie tu gadacie Nie przeganiam, miło poczytać, zapraszam częściej
Bożenko, mnie wszystko już boli. A najgorsze że mi zdrowie siada.

A czego się dowiaduję nt siebie i teorii niestworzonych które druga strona tworzy... masakra skąd ja się tu wzięłam? Jak bohaterka słabej brazylijskiej komedii mydlanej która postanowiła zawalczyć o siebie po wielu latach i jest teraz wrogiem najgorszego sortu dla wszystkich... wyrodna żona i matka... masakra jakaś.

Po prostu jest mi przykro, bo ludzie których bardzo szanowałam okazują się być okropnie niesprawiedliwi, jakby byli ślepi i głusi przez wszystkie te lata... nie liczyłam że wezmą moją stronę choć tak się mogło wydawać na początku.. ale żeby chociaż byli sprawiedliwi w swoich osądach i rzucanych zaczepnie komentarzach. To po prostu jest okropnie przykre. I nie, nie zasłużyłam sobie na to. Naprawdę nie.

Nigdy nie będą sprawiedliwi jak stoją po drugiej stronie ... naginają i deformują rzeczywistość do granic możliwości ... sama doświadczyłam dwa lata temu ...

Buźka
popcorn 15:05, 01 gru 2016

Dzięki Wam. Naprawdę
Przybyło mnie parę kilo, ale walczę i jest minus dwa
Jolka, nad jeziorkiem było mnie 6 kilo mniej

Buziam Was
yolka 17:55, 01 gru 2016

popcorn napisał(a)
Dzięki Wam. Naprawdę
Przybyło mnie parę kilo, ale walczę i jest minus dwa
Jolka, nad jeziorkiem było mnie 6 kilo mniej

Buziam Was

Jak będzie po styczniu pakuj się i przyjeżdżaj może znowu zadziała, ale latem to na pewno
jankosia 19:38, 02 gru 2016

Widzisz Karola jak tu się ze mnie ponabijały? Została mi ćwiartka Mississippi mud pie, ale skoro takie jesteście to się nie podzielę O! To co Ci na fejsie napisałam o traktowaniu czekolady jako sałatki to prawda- jak bum cyk cyk Wypróbuj moją dietkę a zobaczysz jakie rezultaty przyniesie Tylko warunek jest jeden: nie wolno mieć wyrzutów sumienia
Buziaki Karolcia. Jestem z Tobą tylko nie chce w przygnębiające tony uderzać. Domyślam się, że jest niewesoło to może chociaż jak na forum wejdziesz to się pośmiejesz z nami Taki przynajmniej mój niecny plan Dobry?
popcorn 08:18, 08 gru 2016

Yolka, dzięki. Minus 3 kilo! jeszcze ciut ciut i będę znowu chuda
Monika, jasne ze działa

jakoś będę żyć ale nerwy od rana do nocy, wycieczki do sądu w uzupełnieniu papierów, przenoszenie rozprawy bo prawniczka drugiej strony nie może a to już miało być za tydzień!!! i kolejne 1,5 miesiąca czekania... i nowy termin w środku ferii...średnio fajnie, naprawdę. I szpital za tydzień, i święta ze sztucznym uśmiechem przez łzy.. i zero wycieczek w planie, normalnie żyć nie umierać
kurde kurde chyba byłam żuczkiem gnojarkiem w poprzednim wcieleniu. Serio!
Margarete 14:36, 08 gru 2016

mimo wszystko uśmiecham się....do ciebie !
beta 14:47, 08 gru 2016

Karola tulam ☺