W przypływie weny twórczej, podczas ciekawego szkolenia prowadzonego niestety w nudny i mało interesujący sposób, naszkicowałam coś do czego będę dążyć w niedalekiej przyszłości
TARAS
TARAS
TARAS
Potrzebuje pomocy, fizycznie i psychiczne nie dam rady tego odchwaścić a trawnika mam do groma, czym to opryskać żeby nie spaliło trawy?
Trafiłam na wątki gdzie widziałam popaloną murawę, Może jest coś co dało by rade to do porządku doprowadzić?
Najgorsza jest ta trawica (chwastnica).
Gabrysiu z doradzaniem , to różnie bywa.....najlepiej jak samemu podejmuje się decyzje....nie ma wtedy na kogo zrzucić odpowiedzialności
Tak na poważnie: jak po prawej czerwone drzewo, to pasował by tam Buk Dawyk Purple, buk Rohan Obelisk- kolumnowe, albo buk Purple Fountain - wąski i płaczący, nie wiem jakie drzewo bardziej Ci się podoba, wąskie czy szerokie?....czerwony i wąski jest jeszcze klon Crimson Sentry.
Cis możesz przecież formować w kule albo stożki, hortensje pasują prawie wszędzie.
Pozdrawiam
a ci dwaj planowani są tu z tyłu ( teraz tam basen stoi) , tylko tak sie zastanawiam bo raz piszą ,ze w słońcu możńa sadzić innym razem że w cieniu drzew.. i sama nie wiem.. tam jest patelnia cały dzień..
to widok z okna tarasowego