Ogród Oliwkowy :-)
23:06, 14 maj 2015
na pytania techniczne nie odpowiem, bo sie nie znam, ale co do stylu.. mozesz stworzyc ogrod nowoczesny, ale z romantyczną duszą
tak właśnie ,żeby komponował się z otoczeniem.. nowoczesne dodatki jak beton( bedziecie mieli szary dom) a do tego właśnie lekkie trawy przeplatane delikatnymi kwiatami, różami..
a mi sie wlasnie marzy taka zielona sciana za oknem.. juz nawet sobie wymysliłam,że zamiast szpaleru iglaków po boku domu to sobie obsadze wysoki płot bluszczem,albo czyms takim zimozielonym
Chyba mamy podobne gusta..
Co do wyskakiwania rano na sesje foto.. to jest dosyc zabawne, bo ja to robie notorycznie o kazdej porze roku.. są dwie 'golden hour' , kiedy swiatlo jest najlepsze.. to jest godzina po wschodzie slonca i godzina przed zachodem.. wtedy swiatlo jest miekkie niezbyt ostre, ale nie za slabe no i pada pod odpowiednim kątem
i ja siedze w tych trawach zazwyczaj rano.. zazwyczaj w kaloszach i piżamie( bo kto by marnował czas na ubieranie sie
latem i jesienią tyłek mi moknie od rosy, a w zimie marznie.. ale za to jakie efekty
trafki
najbardziej lubię te:
a co tam zimą też są cudowne.. chyba z wszystkich roślin najbardziej kocham trawy haha

a mi sie wlasnie marzy taka zielona sciana za oknem.. juz nawet sobie wymysliłam,że zamiast szpaleru iglaków po boku domu to sobie obsadze wysoki płot bluszczem,albo czyms takim zimozielonym

Chyba mamy podobne gusta..
Co do wyskakiwania rano na sesje foto.. to jest dosyc zabawne, bo ja to robie notorycznie o kazdej porze roku.. są dwie 'golden hour' , kiedy swiatlo jest najlepsze.. to jest godzina po wschodzie slonca i godzina przed zachodem.. wtedy swiatlo jest miekkie niezbyt ostre, ale nie za slabe no i pada pod odpowiednim kątem

trafki
najbardziej lubię te:

a co tam zimą też są cudowne.. chyba z wszystkich roślin najbardziej kocham trawy haha