cześć Ola...ale sie podziało u Ciebie piękne róże...fajnie że wszystko podpisujesz ułatwia laikom sprawę ...obfociłabyś tak od strony tarasu ale troszkę z dalszą Apricot? bo plannuję u siebie podobna kratkę koło tarasu..jak tam ze słońcem u Ciebie jest? bo się zstanawiam czy u mnie dadzą róże radę...to dopiero rozważania na jesień ale warto wcześniej coś popytać...
druga prośba to ML...też kupowałem w jesienii na trawki.pl ale jakas moja niekumata..pokażesz swoję z bliższa? cobym sobie porównał...
Olu.
A gdzie przetacznik kłosowy Veronica spicata Christa?
Byłem przekonany, że ujrzę go w Twoim bylinowym ogrodzie.
Jak dasz się przekonać to polecam. W kompozycjach z innymi roślinami, jest to tak samo wdzięczna roślina jak Salvia superba.
Tylko, że szałwia troszkę bardziej.
O! Krakusek się pojawił Proszę bardzo - jeżeli Ci to w czyms pomoże..
Od tyłu
Z przodu
Słońce jest tu do 12 (częściowo po 11 już od strony domu się zacienia).Wydaje mi sie ze jest im dobrze
Moje wiosennie kupowane trawiszcza z tego samego źródła Ty, również szału nie robią. Takie pitu pitu. DObrze chociaż że się przyjęły, w korzeń pójdą, to może w następnym sezonie wystrzelą.
Variegatus (ledwo do kolana):
Waldek, te ze zdjęcia miały być niebieskie Ale w sumie może i dobrze że nie są, bo z niebieskości nie wylezę Veronica Christa bardzo mi się podoba! Może kiedyś, gdzieś.. Jak porobią sie rabaty.