Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "GARDENARIUM"

Ogród przy bocznej drodze 17:24, 15 lis 2012

Do góry
wadol napisał(a)

Po prostu cudne, ja chcę zamieszkać tutaj a nie w domu

Tak. Też mi się podobało! Urządziłam tam swój kącik. W tym chlewiku wybiałkowałam ściany, zrobiliśmy posadzkę i nową stolarkę- ha, ha ha.

Kochana podlasianko..... u nas (bo ja też z Podlasia) w takim pierwszym pomieszczeniu zawsze była letnia kuchnia, gdzie przenosiło się całe życie od wiosny do jesieni. W chałupie się tylko spało
Chałupy, budynki gospodarcze, stodoła.. moja młodość u dziadków stanęła przed oczami... i ta ziemianka..
W Łomży mam rodzinę
Witaj na Forum
Ja też lubię foksiki i takie tam bylinki
Nasz przydomowy ogródek 17:19, 15 lis 2012

Do góry
Oleander rządzi niewątpliwie

Dzięki za tyle fotek z Tobą w roli głównej
Ogródeczek jagody99 16:46, 15 lis 2012

Do góry
Witaj Jagódko, śliczne zdjęcie na początek.

Poczytałam w opisie i już sporo wiem o Tobie. A teraz poczekam sobie na więcej zdjęć.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:44, 15 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Może zapolujemy na Bronisze?

Jestem za!!! tam tyle cudów, jak dla mnie

Tylko jeśli nie jesteś konsekwentna to kilka tysiaków przy sobie miej - a przynajmniej kilkaset - bo te latarenki, detale do domów, te tysiące świeczek, świeczników, serwetek, ramek i wszystkiego co po drodze - no i te kfffiatki - nie wyjdziesz stamtąd

A bez płotu - znacznie lepiej
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 16:29, 15 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Wysublimowane dania to ja umiem robić Martku, różne takie ale od wielkiego dzwonu robię, no i ten dzwon chyba nadchodzi.

Absolutne nie stwierdzam,że nie potrafisz tylko nie koniecznie lubisz gotować To zaczerpnięte z twojego wyznania całkiem niedawno gdzieś u kogoś na wątku )))))
Zazdroszczę Irence i muszę chyba zejść coś szturchnąć z tego gadania ))))))))))))))))))))

zimą apetyt nam się zwiększa..ja już z pół kilo utyłam podjadam ciacha!!!

E tam - pół kilo to się waga myli hi hi hi.
Sposób na nornice w ogrodzie 15:42, 15 lis 2012

Do góry
Trzeba próbować wszystkiego co tylko jest dostępne, może kiedyś wynajdą jedyny ale skuteczny sposób.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:36, 15 lis 2012

Do góry
baraga1904 napisał(a)

..pewnie - lepsze niż dziczyzna...

no nie!! my jesteśmy zboczone! nawet dziczyzna poszła w kąt, dla cudów ogrodowych
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:33, 15 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

..pewnie - lepsze niż dziczyzna...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:33, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:27, 15 lis 2012

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:01, 15 lis 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Wysublimowane dania to ja umiem robić Martku, różne takie ale od wielkiego dzwonu robię, no i ten dzwon chyba nadchodzi.

Absolutne nie stwierdzam,że nie potrafisz tylko nie koniecznie lubisz gotować To zaczerpnięte z twojego wyznania całkiem niedawno gdzieś u kogoś na wątku )))))
Zazdroszczę Irence i muszę chyba zejść coś szturchnąć z tego gadania ))))))))))))))))))))

zimą apetyt nam się zwiększa..ja już z pół kilo utyłam podjadam ciacha!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:00, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu, ja wiem, ze umiesz...nie rób sobie kłopotu, bo jak nie to od razu KFC i z głowy
i zwiedzamy okolicę

Wyczaiłam knajpę gdzie stołowali się Grochola, Wodecki, Pudzianowski i piłkarze znani itd. Całkiem niedaleko i niezła kuchnia Ale nie zrobię obciachu, żeby nie móc ugotować dla Was? nieeee, dam radę.

Najbliżej ma Ania z zielonego wzgórza, po to niedaleko.

Oj ciekawie to brzmi ja tak naprawdę, to mam we Wrocławiu jedną, jedyną ulubioną, tam szef kuchni na świeżo wszystko robi, wyjątkowo smaczne, lekkostrawne potrawy i jednocześnie dzieła sztuki; bywam tam od święta, bo chyba ja jestem największą fanką tego miejsca, reszta tak po części
ogród Ani z Zielonego Wzgórza tez piękny, i właścicielka urocza
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:57, 15 lis 2012

Do góry
asc napisał(a)

No niesamowite to chyba coś będzie!!! Oj Danusiu, będziesz musiała się pochwalić publicznie, skoro to tak od wielkiego dzwonu

Aguś, spotkanie z Danusią, Witkiem i ogrodem, to już wysublimowane ,,menu"
a może i o Anulę zahaczymy i cała okolica piękna, gdzie tam będzie czas na gary artystycznie czas spędzimy

Ależ mi się to spodobało.. i to KFC ..też ...... i ile więcej czasu dla siebie
Bo spotkanie jest dla ludzi, a nie dla żołądka, chociaż to część ludzia

właśnie, czasu zawsze niewiele, a artyści to tak zawsze skromnie podjadali, ale jak z fantazją żyli
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:35, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Winorośl japońska - Vitis coignetiae 13:21, 15 lis 2012

Do góry
Niesamowite, piękny kolor.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:17, 15 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Danusiu, ja wiem, ze umiesz...nie rób sobie kłopotu, bo jak nie to od razu KFC i z głowy
i zwiedzamy okolicę

Wyczaiłam knajpę gdzie stołowali się Grochola, Wodecki, Pudzianowski i piłkarze znani itd. Całkiem niedaleko i niezła kuchnia Ale nie zrobię obciachu, żeby nie móc ugotować dla Was? nieeee, dam radę.

Najbliżej ma Ania z zielonego wzgórza, po to niedaleko.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:05, 15 lis 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

No niesamowite to chyba coś będzie!!! Oj Danusiu, będziesz musiała się pochwalić publicznie, skoro to tak od wielkiego dzwonu

a może i o Anulę zahaczymy i cała okolica piękna, gdzie tam będzie czas na gary artystycznie czas spędzimy

Ależ mi się to spodobało.. i to KFC ..też ...... i ile więcej czasu dla siebie
Bo spotkanie jest dla ludzi, a nie dla żołądka, chociaż to część ludzia
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 13:01, 15 lis 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:59, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

i zwiedzamy okolicę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:51, 15 lis 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies