Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród niby nowoczesny ale... 23:43, 03 lis 2014

Do góry
no tak, jak człowieka zbierze tak czasem żeby pogadać, tak od serca, o kompoście, o stroiszach, o tym jak przymocować wianek do drzwi bez użycia gwoździa,
to nie ma z kim

nagle wszyscy śpią

Ogród z perspektywą na przyszłość 19:38, 03 lis 2014

Do góry
Wianek widziałem, po prostu cudo! W sumie jak ktoś ma talent (tak, Ciebie Monia mam na myśli ) to można samemu takie coś zrobić Mnie tylko ciekawi jak to jest pomalowane? Biały/szary matowy spray i tyle? Bo mógłbym sobie sam taki zrobić, pasowalby by mi do wnętrza w Kat
Ogród z perspektywą na przyszłość 18:50, 03 lis 2014

Do góry
noemi napisał(a)
Wianek bossski Nie zgadłabym , że to z graba …super pomysł . Klikam "Lubię to" .

W realu taki piekny, ale do osobowki nie wejdzie, wyprobowalam Srednica 60-100.
Edit. Mialam taki wtedy wyeaz twarzy jak Jezzy na avwtarku
Ogród z perspektywą na przyszłość 18:41, 03 lis 2014

Do góry
Wianek bossski Nie zgadłabym , że to z graba …super pomysł . Klikam "Lubię to" .

Mały ogród Kasi 12:14, 30 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kasiu wianek super a Twoja Lawenda wielka

dzięki dzięki, mnie też podobają się twoje ozdobne kompozycje koszowe- a drzwi masz ładne
Mały ogród Kasi 11:52, 30 paź 2014

Do góry
Kasiu wianek super a Twoja Lawenda wielka
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 11:02, 29 paź 2014

Do góry
Margarete napisał(a)
Ja tez nie potrafie sie cieszyc w ten weekend, Halloween do mnie zupełnie nie przemawia.........zbyt wielu bliskich odeszło, zbyt rzadko mam czas zastanawiac sie nad sensem tego naszego zycia....a te nadchodzące dni takim myslom sprzyjają, nie mówie o komercyjnym wymiarze tego święta, o tej bieganinie, ciężarach dźwiganych od zaparkowanego daleko auta do grobu, o rewii mody itd.....myślę raczej o wieczornym spacerze wśród błyskających zniczy, opadłych lisciach szurających pod stopami, o mglistym zmierzchu i czasie zadumy, wspomnień na które własnie wtedy jest czas....
Wcześniej tak nie patrzyłam na te dni, od śmierci mojego męża a potem taty....nie umiem inaczej.....

Zasmuciłam ci wątek - sorry - tak mnie naszło
Wracając do ogrodowych spraw - nadal piekna jest twoja rabata z buksami, trawami i tymi brązowymi kwiatostanami hortek, gracki kwitnące widze pierwszy raz, moje nie kwitły - sa młode, sadzone na wiosne, może dlatego.

A wianek sliczny, jak go mocujesz do drzwi ?

Małgosiu nie ma za co przepraszać, taki czas
Jako mały dzieciak miałam frajdę z mszy na cmentarzu, nikogo bliskiego mi nie brakowało, 1 listopad był dniem z rodzinnym, wieczornym spacerem na cmentarz. Wiele bym oddała aby powrócić do tych lat...Dziś to tylko ból,łzy i mimo upływu lat czas nie zaleczył ran

Na rabatach nie widać jeszcze jesieni, troszkę liści lipy sąsiada opada ale cała reszta ładna,zielona. Gracki sadziłam w tamtym roku, jeśli zima będzie taka jak poprzednio pewnie i Twoje zakwitną
Wianek mocuje mało profesjonalnie Pinezka i do góry przypinam,pod futrynę...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 10:20, 29 paź 2014

Do góry
Ja tez nie potrafie sie cieszyc w ten weekend, Halloween do mnie zupełnie nie przemawia.........zbyt wielu bliskich odeszło, zbyt rzadko mam czas zastanawiac sie nad sensem tego naszego zycia....a te nadchodzące dni takim myslom sprzyjają, nie mówie o komercyjnym wymiarze tego święta, o tej bieganinie, ciężarach dźwiganych od zaparkowanego daleko auta do grobu, o rewii mody itd.....myślę raczej o wieczornym spacerze wśród błyskających zniczy, opadłych lisciach szurających pod stopami, o mglistym zmierzchu i czasie zadumy, wspomnień na które własnie wtedy jest czas....
Wcześniej tak nie patrzyłam na te dni, od śmierci mojego męża a potem taty....nie umiem inaczej.....

Zasmuciłam ci wątek - sorry - tak mnie naszło
Wracając do ogrodowych spraw - nadal piekna jest twoja rabata z buksami, trawami i tymi brązowymi kwiatostanami hortek, gracki kwitnące widze pierwszy raz, moje nie kwitły - sa młode, sadzone na wiosne, może dlatego.

A wianek sliczny, jak go mocujesz do drzwi ?
Lawendowy zawrót głowy 10:50, 28 paź 2014

Do góry
Agania napisał(a)
O...już pierwszy wianek u Ciebie Jolu, fajny taki spokojny z tym różem w sam raz na tę porę roku..............wiankowanie zaczynamy

Wiankowanie mam nadzieje ze na jednym sie nie skonczy buziaczki
Lawendowy zawrót głowy 09:42, 28 paź 2014

Do góry
O...już pierwszy wianek u Ciebie Jolu, fajny taki spokojny z tym różem w sam raz na tę porę roku..............wiankowanie zaczynamy
Lawendowy zawrót głowy 23:03, 27 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kochane jestescie ...zrobiłam zdjecia zawiasów i tej wstretenj wneki ale mój eMus powiedział ze przesadzam z pokazywaniem tych detali przy dosc waznym elemencie drzwiach no i zrezygnowałam.

Chce od nich duzo pod swiatło maja jakies wstretne plamy ogólnie sa przebrzydłe musicie mi uwierzyc nie przesadzam ale skoro na zdjeciach dobrze wychodza to ok juz nie marudze

Jakies partacze je zakładali ... Juz koniec

Ciesze sie ze wianek Wam sie podoba moj wiosenno - jesienny

Słuchaj się e-Musia. A jak jakiś złodziej cichaczem to czyta i jeszcze wiesz co by mu się przydało, hi, hi. Zawiasy, jak montowane chcesz mu pokazywać
Ogród u stóp klasztoru 21:54, 27 paź 2014

Do góry
Wspaniały ogród, tak tu harmonijnie i barwnie. Ostatnio, za sprawą O, zakochałam się w kilku roślinach min. w trawach. Imperata też skradła moje serce
Wianek niesamowicie pomysłowy i śliczny! w życiu bym na to nie wpadła, że z liści można takie cuda tworzyć
Lawendowy zawrót głowy 20:53, 27 paź 2014

Do góry
Kochane jestescie ...zrobiłam zdjecia zawiasów i tej wstretenj wneki ale mój eMus powiedział ze przesadzam z pokazywaniem tych detali przy dosc waznym elemencie drzwiach no i zrezygnowałam.

Chce od nich duzo pod swiatło maja jakies wstretne plamy ogólnie sa przebrzydłe musicie mi uwierzyc nie przesadzam ale skoro na zdjeciach dobrze wychodza to ok juz nie marudze

Jakies partacze je zakładali ... Juz koniec

Ciesze sie ze wianek Wam sie podoba moj wiosenno - jesienny
Lawendowy zawrót głowy 20:36, 27 paź 2014

Do góry
No, Jolu teraz wianek zobaczyłam. Oglądałam takie puste dziś w sklepie i chyba się skuszę, zawsze można wymienić ozdoby i dalej jest dekoracja. Tylko na drzwi nie mam jak powiesić, to chyba na okienko sobie przy wejściu postawię.
Piszą, że wiosennie wygląda, bo różowa wstążka z tulipanami się kojarzy pewnie. Pozdrawiam
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:28, 27 paź 2014

Do góry
noemi napisał(a)

Wianek, dokładnie TAKI

… Aga , uwielbiam Twoje wpisy

Madziu, masz pierwszeństwo w pomyśle - Monia wie
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:25, 27 paź 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Dokładnie taki wianek, jak na Twojej ławce!
Widzę, że w Wielkopolsce nie z wiaderkiem, a z taczką się chodzi na grzyby do lasu

Wianek, dokładnie TAKI

… Aga , uwielbiam Twoje wpisy
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:17, 27 paź 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Dokładnie taki wianek, jak na Twojej ławce!
Widzę, że w Wielkopolsce nie z wiaderkiem, a z taczką się chodzi na grzyby do lasu

...Aga, to wyprawa po chrust :.potem był jesienny wypoczynek przy kominku

Lawendowy zawrót głowy 18:40, 27 paź 2014

Do góry
Bardzo ładny wianek i bardzo ładne drzwi
Lawendowy zawrót głowy 14:34, 27 paź 2014

Do góry
aage napisał(a)
Wianek cudny...wiosnę zatrzymałaś u siebie

Tak ? To jest susz z hortek i wrzosu symbol jesieni a Ty nie pierwsza mowisz ze wiosenny to fajnie moze słoneczko wróci na dłuzej
Lawendowy zawrót głowy 13:56, 27 paź 2014

Do góry
Wianek cudny...wiosnę zatrzymałaś u siebie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies