Mam prośbę o radę.
Tu mniej wiecej za stożkiem lub obok myslę, że brakuje jakiegoś dużego drzewa.? Tak, aby wypełniało taprzestrzeń. Po prawej stronie widać Buka Dawyck Gold.
Co sądzicie?
Witajcie po przerwie i na chwilę
...wiosna już się u mnie skończyła...wszystko przekwita i nie jest to najpiękniejszy moment ogrodu...mam kilka zdjęć cebulowych, ale już je pokazywałam na blogu...
Jestem mokra nie tylko od pracy ale i padającego deszczu. Przekopałam kilka miejsc i porażka. Pod dwoma drzewkami powykopywalam stare trawy a przy okazji odkryłam kamieniołom z łupka czyli odpadu kopalnianego. Udało mi się zasadzie dwie Budleje i chciałam w kopac magnolie. Niestety myślałam, że będę płakać. Tak mam w większości działki
Podziękuję od Ciebie
Przed chwilą byłam u mamy. Moi rodzice mieszkają w centrum miasta, ale są właścicielami kamienicy, a za nią mają wielkie podwórko, a dalej 1000 metrów kwadratowych ogrodu Zobaczcie od kogo odziedziczyłam pasję grzebania w ziemi. Trochę jest zaniedbane, bo mama jest po złamaniu nogi i w tygodniu opiekują się moim Jasiem, no i dzisiaj pada, więc tata nie skosił.