Aniu - na prawdę bardzo dużo osób odwiedza wątki, tylko, że nie wszyscy zostawiają ślad.
Ja choć mam ogarnięte całe forum, to nie zostawiam postu w każdym wątku
Olgo - no to się cieszę - liście mają delikatne, więc wolałem się upewnić - bo ślimaki przychodzą właśnie zza płotu - bo widzicie jak jest tam zarośnięte.
Aniu - też mam taką nadzieję, że się wszystkie przyjmą - rabata ma z 10 metrów, więc sadzonek musi być dość trochę
Danusiu - na każdym miejscu widać u Was profesjonalizm i perfekcję wykonania.
Na przykładzie trawnika - ja teren pod swój grabiłem może kilka razy, a wy grabicie, ubijacie, znów grabicie, znów przekopujecie - aż nie będzie tam ani jednej śmietki - pewnie inna firma by zgrabiła raz i powiedziała "dobre - przecież to tylko trawa"...
witaj
Na pewno chętnie pomożemy - a cebulek sadź ile chcesz, bo będzie pięknie wiosną, a potem się je wykopie i problemu nie będzie - gorzej z tymi stałymi
tak Sebek ,puki młoda lepiej okryć . później już nie potrzebuje tych zabiegów .
jeszcze na twoim miejscu okryłabym tę angielkę . one dość wrażliwe , chyba że sprawdzony ADR.
Sebek takie świerki no wiesz jak mogłeś ale tak na serio czasem trzeba się pozbyć niepotrzebnych roślin w naszych ogrodach zwłaszcza jak szpecą i rosną w nieodpowiednim miejscu. Też wycięliśmy w tym roku dwa wielkie w szpalerze, po wycięciu okazały się jeszcze bardziej marne niż jak rosły sobie pomiędzy innymi więcej światła się zrobiło. Moje też nie nadawały się na świąteczne choinki, żałowałam z tego powodu, ale co zrobić.