Ewcia, to są te owiane sławą na O świdośliwy lamarckie - no one mają właśnie spełniać te oczekiwania co opisałaś. Wiosną białe urocze kwiaty, latem zielone liście i smaczne owoce, jesienią przebarwione w odcieniach pomarańczu, a zimą ładny pokrój.
A już mi od dawna chodziły zmiany po głowie i tylko nie wiadziałam jak eMa urobić i wiesz co, pokazałam mu fotki Twoich brzozowych i bez mrugnięcia okiem pomysł zaakceptował.
A brzozy sobie zaklepałam piękne, te moje stare przy nich marnie będą wyglądać, dobrze, że będą na tyłach.
Co za krzew masz na pierwszej fotce ? i co na drugiej? zrobiłam sobie taką oderwaną rabatę, na której chcę zasadzić coś mało inwazyjnego...małe drzewko, krzew i oczywiście, aby było urocze w każdej fazie rozwoju
Renia, normalnie muzę się przyznać, że w ogóle jakoś nie kojarzyłam tego Twojego przedogródka, musiałaś tam kostkę demontować, żeby powiększyć tą rabatę?
Ale bardzo mi się podoba to zestawienie!
A jakieś wypełniacze między kulkami planujesz?
ale biedronkowo u Ciebie Aniu - też widziałam u siebie kilka, ale zdarzały się lata, że całe tabuny tych dziwnych chińskich biedronek nawiedzały moją miejscowość, tych nie lubię.