Przypomnij się w razie gdyby moja pamięć zaszwankowała
Tak. W zeszłym roku wsadziłam tam czosnki główkowate. W tym również wzeszły ale coś mi się wydaje że będzie ich również duuuuuużo mniej. Było tak:
Życz na cały miesiąc... W doooopie jestem z robotą Choć i tak dziś w pośpiechu coś działałem - aż za szybko... Przy cięciu OSTATNIEGO Ice Dance (a mam ich trochę) zamiast ścisnąć trawy sekatorem ścisnąłem palec wskazujący... I od dziś wiem, że 0,5 cm to jednak jest dużo, bo na tyle się wbiłem... Paznokieć zatrzymał dalsze cięcie Od dziś muszę pisać do Was fakerem - nie obrazicie się?
pamietam jak zastanawiałaś się nad zawilcami pod śliwy. Ja tez kwiatków nie lubie za bardzo ale one dają jakos wiosenna nadzieje i u mnie jedne i te same kwiatka od 4 tygodni
Już drugi dzień nie pada Słońce świeci, wiatr wiał, że głowę chciało urwać ale eM w domu to żal tego nie wykorzystać Wypiliśmy dzisiaj kawę w ogrodzie i do pracy Mogłabym mieć eMa codziennie w domu...Ale i tak nie jest żle Można powiedzieć, że jesteśmy dwa weekendy do przodu z altaną. Zdjęć z prac nie ma bo to mało efektowne prace ale bez tego nie pójdziemy dalej
Korzystając z pogody zrobiłam dzisiaj w obydwu ogrodach oprysk PW, wczoraj HT.
Nie będę już przynudzać, pstryknęłam kilka fotek choć póki co ogród mało fotogeniczny