Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Lawendowy zawrót głowy 10:50, 28 paź 2014

Do góry
Agania napisał(a)
O...już pierwszy wianek u Ciebie Jolu, fajny taki spokojny z tym różem w sam raz na tę porę roku..............wiankowanie zaczynamy

Wiankowanie mam nadzieje ze na jednym sie nie skonczy buziaczki
Lawendowy zawrót głowy 09:42, 28 paź 2014

Do góry
O...już pierwszy wianek u Ciebie Jolu, fajny taki spokojny z tym różem w sam raz na tę porę roku..............wiankowanie zaczynamy
Lawendowy zawrót głowy 23:03, 27 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kochane jestescie ...zrobiłam zdjecia zawiasów i tej wstretenj wneki ale mój eMus powiedział ze przesadzam z pokazywaniem tych detali przy dosc waznym elemencie drzwiach no i zrezygnowałam.

Chce od nich duzo pod swiatło maja jakies wstretne plamy ogólnie sa przebrzydłe musicie mi uwierzyc nie przesadzam ale skoro na zdjeciach dobrze wychodza to ok juz nie marudze

Jakies partacze je zakładali ... Juz koniec

Ciesze sie ze wianek Wam sie podoba moj wiosenno - jesienny

Słuchaj się e-Musia. A jak jakiś złodziej cichaczem to czyta i jeszcze wiesz co by mu się przydało, hi, hi. Zawiasy, jak montowane chcesz mu pokazywać
Ogród u stóp klasztoru 21:54, 27 paź 2014

Do góry
Wspaniały ogród, tak tu harmonijnie i barwnie. Ostatnio, za sprawą O, zakochałam się w kilku roślinach min. w trawach. Imperata też skradła moje serce
Wianek niesamowicie pomysłowy i śliczny! w życiu bym na to nie wpadła, że z liści można takie cuda tworzyć
Lawendowy zawrót głowy 20:53, 27 paź 2014

Do góry
Kochane jestescie ...zrobiłam zdjecia zawiasów i tej wstretenj wneki ale mój eMus powiedział ze przesadzam z pokazywaniem tych detali przy dosc waznym elemencie drzwiach no i zrezygnowałam.

Chce od nich duzo pod swiatło maja jakies wstretne plamy ogólnie sa przebrzydłe musicie mi uwierzyc nie przesadzam ale skoro na zdjeciach dobrze wychodza to ok juz nie marudze

Jakies partacze je zakładali ... Juz koniec

Ciesze sie ze wianek Wam sie podoba moj wiosenno - jesienny
Lawendowy zawrót głowy 20:36, 27 paź 2014

Do góry
No, Jolu teraz wianek zobaczyłam. Oglądałam takie puste dziś w sklepie i chyba się skuszę, zawsze można wymienić ozdoby i dalej jest dekoracja. Tylko na drzwi nie mam jak powiesić, to chyba na okienko sobie przy wejściu postawię.
Piszą, że wiosennie wygląda, bo różowa wstążka z tulipanami się kojarzy pewnie. Pozdrawiam
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:28, 27 paź 2014

Do góry
noemi napisał(a)

Wianek, dokładnie TAKI

… Aga , uwielbiam Twoje wpisy

Madziu, masz pierwszeństwo w pomyśle - Monia wie
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:25, 27 paź 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Dokładnie taki wianek, jak na Twojej ławce!
Widzę, że w Wielkopolsce nie z wiaderkiem, a z taczką się chodzi na grzyby do lasu

Wianek, dokładnie TAKI

… Aga , uwielbiam Twoje wpisy
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:17, 27 paź 2014

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Widzę, że w Wielkopolsce nie z wiaderkiem, a z taczką się chodzi na grzyby do lasu

...Aga, to wyprawa po chrust :.potem był jesienny wypoczynek przy kominku

Lawendowy zawrót głowy 18:40, 27 paź 2014

Do góry
Bardzo ładny wianek i bardzo ładne drzwi
Lawendowy zawrót głowy 14:34, 27 paź 2014

Do góry
aage napisał(a)
Wianek cudny...wiosnę zatrzymałaś u siebie

Tak ? To jest susz z hortek i wrzosu symbol jesieni a Ty nie pierwsza mowisz ze wiosenny to fajnie moze słoneczko wróci na dłuzej
Lawendowy zawrót głowy 13:56, 27 paź 2014

Do góry
Wianek cudny...wiosnę zatrzymałaś u siebie
Lawendowy zawrót głowy 13:53, 27 paź 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Gdzie ty ten wianek widzisz? Chyba muszę iść już spać, bo ja nic nie widzę, tylko link do szpaleru grabów Cudnych zresztą

Teraz lepiej widac buziolki
Lawendowy zawrót głowy 13:50, 27 paź 2014

Do góry
aage napisał(a)
Nadrobiłam a wianek na drzwiach przeoczyłam

o widac wiecej Agusi
Ogród z perspektywą na przyszłość 13:11, 27 paź 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
PIĘKNA JESIEŃ

Lawendowy zawrót głowy 10:57, 27 paź 2014

Do góry
Nadrobiłam a wianek na drzwiach przeoczyłam
Ogród u stóp klasztoru 23:29, 26 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Wianek fajny...... bo to nie wieniec!!!!... Przemka czytam i zaraz mam skojarzenia ..ha, ha, ha...

No tak -pewnie że wianek . nie wiem skąd mi wieniec przyszedł do głowy . jutro robię wiązanki na wszystkich świętych ...może we wtorek .

Urszulla napisał(a)
Piękne róże do wianka zrobiłaś no i sama natura

w zeszłym roku zrobiłam mnóstwo różnych wianków, z udziałem szyszek..... wszystkie porozchodziły się, wczoraj myślałam o tym że znowu podstawę muszę kupić bo nie mam, ale chyba dopiero na święta ale na groby w tym roku nie robię, kupię cięte chryzantemy.

Ulka to musi być chęć i wena .nic na siłę .

Marzena2007 napisał(a)
Roże z tulipanowca piekne sa!

Madzen z klona chyba byłyby lepsze .za duże liście też nie dobre .

Gardenarium napisała

Alinko, a ja się zapytowywuję, dlaczego na spacery chodzisz bez aparaty? Toż to normalnie wykroczenie jest.. ja wożę ze sobą i noszę zamiast torebki, dzięki czemu fotki owoców sobie ostatnio porobiłam NIgdy nie wiesz kiedy się przyda...noś koniecznie.]

Dana masz racje ,w pierś się biję ,ale większość ważnych zdarzeń niestety nie ofocona u mnie ...taki sklerotyk ze mnie . to musi wejść w nawyk .
ale reprymendę przyjmuje z pokorą i obiecuje poprawę, bo okolice u nas nader urokliwe ...w końcu Beskidy

Lawendowy zawrót głowy 23:11, 26 paź 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)
Ale śliczny ten wianek! Mimo że jesień to on taki wiosenny jest

Gdzie ty ten wianek widzisz? Chyba muszę iść już spać, bo ja nic nie widzę, tylko link do szpaleru grabów Cudnych zresztą
Lawendowy zawrót głowy 20:36, 26 paź 2014

Do góry
Ale śliczny ten wianek! Mimo że jesień to on taki wiosenny jest
Lawendowy zawrót głowy 18:04, 26 paź 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Mom to samo .. Gdybym złapała dewelopera w ciemnej uliczce to na bank by bez szwanku z tej okoliczności nie wyszedł

Wianek super Ci wyszedł

Ja znam dewelopera i nawet mu to mowiłam i zgłaszałam błydy i jestem w takiej sytuacji jak Ty nic nic nic sie juz nie da zrobic ....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies