Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Lawendowy zawrót głowy 13:53, 27 paź 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Gdzie ty ten wianek widzisz? Chyba muszę iść już spać, bo ja nic nie widzę, tylko link do szpaleru grabów Cudnych zresztą

Teraz lepiej widac buziolki
Lawendowy zawrót głowy 13:50, 27 paź 2014

Do góry
aage napisał(a)
Nadrobiłam a wianek na drzwiach przeoczyłam

o widac wiecej Agusi
Ogród z perspektywą na przyszłość 13:11, 27 paź 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
PIĘKNA JESIEŃ

Dokładnie taki wianek, jak na Twojej ławce!
Widzę, że w Wielkopolsce nie z wiaderkiem, a z taczką się chodzi na grzyby do lasu
Lawendowy zawrót głowy 10:57, 27 paź 2014

Do góry
Nadrobiłam a wianek na drzwiach przeoczyłam
Ogród u stóp klasztoru 23:29, 26 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Wianek fajny...... bo to nie wieniec!!!!... Przemka czytam i zaraz mam skojarzenia ..ha, ha, ha...

No tak -pewnie że wianek . nie wiem skąd mi wieniec przyszedł do głowy . jutro robię wiązanki na wszystkich świętych ...może we wtorek .

Urszulla napisał(a)
Piękne róże do wianka zrobiłaś no i sama natura

w zeszłym roku zrobiłam mnóstwo różnych wianków, z udziałem szyszek..... wszystkie porozchodziły się, wczoraj myślałam o tym że znowu podstawę muszę kupić bo nie mam, ale chyba dopiero na święta ale na groby w tym roku nie robię, kupię cięte chryzantemy.

Ulka to musi być chęć i wena .nic na siłę .

Marzena2007 napisał(a)
Roże z tulipanowca piekne sa!

Madzen z klona chyba byłyby lepsze .za duże liście też nie dobre .

Gardenarium napisała

Alinko, a ja się zapytowywuję, dlaczego na spacery chodzisz bez aparaty? Toż to normalnie wykroczenie jest.. ja wożę ze sobą i noszę zamiast torebki, dzięki czemu fotki owoców sobie ostatnio porobiłam NIgdy nie wiesz kiedy się przyda...noś koniecznie.]

Dana masz racje ,w pierś się biję ,ale większość ważnych zdarzeń niestety nie ofocona u mnie ...taki sklerotyk ze mnie . to musi wejść w nawyk .
ale reprymendę przyjmuje z pokorą i obiecuje poprawę, bo okolice u nas nader urokliwe ...w końcu Beskidy

Lawendowy zawrót głowy 23:11, 26 paź 2014

Do góry
nicol21 napisał(a)
Ale śliczny ten wianek! Mimo że jesień to on taki wiosenny jest

Gdzie ty ten wianek widzisz? Chyba muszę iść już spać, bo ja nic nie widzę, tylko link do szpaleru grabów Cudnych zresztą
Lawendowy zawrót głowy 20:36, 26 paź 2014

Do góry
Ale śliczny ten wianek! Mimo że jesień to on taki wiosenny jest
Lawendowy zawrót głowy 18:04, 26 paź 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)

Mom to samo .. Gdybym złapała dewelopera w ciemnej uliczce to na bank by bez szwanku z tej okoliczności nie wyszedł

Wianek super Ci wyszedł

Ja znam dewelopera i nawet mu to mowiłam i zgłaszałam błydy i jestem w takiej sytuacji jak Ty nic nic nic sie juz nie da zrobic ....
Lawendowy zawrót głowy 17:49, 26 paź 2014

Do góry
Słuchajcie moja drzwi sa za przeproszeniem sraczkowate i w dodatku zawiasy widac na wierzchu moim zdaniem zle osadzone za blisko wneki drzwiowej wiec to nie tylko kwestia estetyki buuuuuu

Własnie zawiesilismy wianek
Lawendowy zawrót głowy 15:09, 26 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ale zajechałas z ta Jolanta chcesz cos ode mnie?

Ja mam takie brzydkie drzwi ze mi wstyd ale nie ja decydowałam o ich zakupie buuu w bloku miałam ładniejsze ....

Szukałam koloru który pogodzi szarosci z tym gupim brazem

Mom to samo .. Gdybym złapała dewelopera w ciemnej uliczce to na bank by bez szwanku z tej okoliczności nie wyszedł

Wianek super Ci wyszedł
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 22:06, 25 paź 2014

Do góry
Joasiu, czy to są chryzantemy? Ja dałabym tylko trzy i te drobne listki bardziej dałabym na wianek, ale tak, aby troszkę odstawały od niego. Z tego pierwszego zdjęcia (lepiej widać całość), trzy chryzantemy te u góry i gałązki bliżej wianka. Fajnie wygląda do wianeczka dodany zatrwian (najlepiej biały).
Lawendowy zawrót głowy 20:43, 25 paź 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)

Ale cudo, jak ja się lubuję w takich wiankach a szybę mam w drzwiach nijak wianek na nich nie pasuje, to wieszam na płocie, ale teraz tak wieje, że też źle
Bardzo piękny jest
A co do inspiracji to czemu Cię to dziwi?

U mnie pustki wiec przynajmniej inspiracje P ;
Lawendowy zawrót głowy 20:42, 25 paź 2014

Do góry
marta_d napisał(a)
Jolcia w końcu udało mi się nadrobić u Ciebie te kilkanaście stron widzę, że rabatkę frontową robisz, nie wydaje mi się, że jest tam za dużo gatunków - myślę, że w sam raz - ani nie dodałabym nic ani odjęła dużo pracy zrobiłaś od mojej ostatniej wizyty - ja już się poddałam, teraz tylko kolejne planowanie no i znów wiosną ruszam, ale co uda mi się zrealizować to czas pokaże wianek bardzo ładny - muszę na all podobny zamówić i coś na nim wymodzić, ale już chyba pod kątem świąt Pozdrawiam weekendowo

Martus jeszcze tyle pracy na teraz a na wiosne plany mam ogromne grab grabem goni
Lawendowy zawrót głowy 20:40, 25 paź 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Bardzo ładny wianek, może w końcu w tym roku zmobilizuję się do zrobienia swojego .
a mnie tak jakos naszło nagle
Lawendowy zawrót głowy 18:06, 25 paź 2014

Do góry
Jolcia w końcu udało mi się nadrobić u Ciebie te kilkanaście stron widzę, że rabatkę frontową robisz, nie wydaje mi się, że jest tam za dużo gatunków - myślę, że w sam raz - ani nie dodałabym nic ani odjęła dużo pracy zrobiłaś od mojej ostatniej wizyty - ja już się poddałam, teraz tylko kolejne planowanie no i znów wiosną ruszam, ale co uda mi się zrealizować to czas pokaże wianek bardzo ładny - muszę na all podobny zamówić i coś na nim wymodzić, ale już chyba pod kątem świąt Pozdrawiam weekendowo
Ogród u stóp klasztoru 09:25, 25 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Wianek fajny...... bo to nie wieniec!!!!... Przemka czytam i zaraz mam skojarzenia ..ha, ha, ha...

Ogród u stóp klasztoru 09:03, 25 paź 2014

Do góry
Ogród w budowie - nieustającej 23:57, 24 paź 2014

Do góry
mira napisał(a)

Gabrysiu jakże Cię miło widzieć w tej bajecznej scenerii - takie klimaty pomimo że zimno ja tez lubię. Twoja rabata bylinowa jak dla mnie ma też urok - jakoś lubię ten czas choć mi żal lata no ale jesień to nie sroga zima.
Co to siedzi na tym kamyku rozchodnik?
W poniedziałek też w panice przed zimnem i deszczami ogarniałam co się da a na koniec pozrywałam co się da.

Te wianki - podkłady kupujesz? czy robisz

a! meldunek kupiłam malutkie doniczki ceramiczne na dzwonki wg Twojego pomysłu - muszę z nimi zdążyć hehe czas leci..

pozdrawiam

Uroki ogrodu późnej jesieni. Jeżeli świeci słońce, to ok. Gorzej jak mokro.

Na kamieniu rojnik. To jest taki kamień, który ma dziurę na wylot, jak kula do kręgli, dlatego jest to możliwe. Przywlokałam go naście lat temu z Teneryfy, bo taki był oryginalny. Na zimę trzeba go chować, żeby się nie rozpadł, bo to taki młody kamień, wulkaniczny.

Wianki - wiązanki na groby robię na zielonej gąbce florystycznej do żywych kwiatów.

Dzwonki świąteczne robię z nieco większych doniczek, żeby zachować proporcje pomiedzy nimi a szyszką, która wisi jako serce.
Ale wiesz, z takich malutkich doniczek, można wymodzić świetny wianek właśnie, trzeba je tylko drutem przymocować do podkładu ze słomy. A to łatwe, bo doniczki mają przecież dziurki.

Lawendowy zawrót głowy 21:49, 24 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Ale cudo, jak ja się lubuję w takich wiankach a szybę mam w drzwiach nijak wianek na nich nie pasuje, to wieszam na płocie, ale teraz tak wieje, że też źle
Bardzo piękny jest
A co do inspiracji to czemu Cię to dziwi?
Lawendowy zawrót głowy 19:18, 24 paź 2014

Do góry
Bardzo ładny wianek, może w końcu w tym roku zmobilizuję się do zrobienia swojego .
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies