Czochy pilnują iryska
Mega foty ogrodowowe
Życzę Ci wytrwałości w przygotowywaniu się do sesji Żeby Cię za bardzo do ogrodu nie ciągnęło przez tą chwilę dopóki nie zaliczysz wszystkiego na 4 i 5
O Gabisiu dziękuję Ci za tyle piękna . Moje różyczki mają pąki i mam nadzieję, że niebawem też pokażą kolor. Dostałam w tamtym tygodniu nowe róże i te też już za chwileczkę już za momencik
Skoro hosty tak się podobają to proszę jeszcze trochę.Mam w czym wybierać(70 odmian)
A mam ich pod dwiema ścianami domku i jeszcze w innych miejscach ogrodu
Paradise Glory- też dopiero się rozkręca - była też zielona i łapie kolorek w środku.
Tu po lewej od góry ze zmieniającą się War Paint
Od lewej na dole Second Wind i Liberty i Falista
Snowy Lake
Hosta ( Funkia ) Halcyon- jedna z bardziej niebieskich funki
Sum and Substance już liście ma wielkie Z lewej Hosta Great Expectations
Renia staram się jak mogę z tym bieganiem, mam w okolicy las i mogę nacieszyć swoje zmysły takim kontaktem z naturą
Co do zakupów to kupiłam sobie coś pomiędzy pelargonie (nie wiem co to jest )
Ależ proszę, jak mogę to pomogę
War paint - zmienia kolorki
Proszę się nie przejmować kolorem ściany.maż zdzierał . odnawia i na na nowo malował sadolinem.I jeszcze jedna warstwa pójdzie to ładnie wyrówna- patrzcie na hostki
I jeszcze pytanko- w zeszłym roku dostałam od Asi takie kwiatki. Pięknie przezimowały i szykują się do kwitnięcia
... czy to naparstnice, czy ostróżki Asiu nie pamiętam i jakie one duże będą??
Dziękuję
Jak na razie jestem dumna z mojej jedynej córci
Teraz tylko zostaje nam długie czekanie do 30 czerwca na wyniki pisemnych.Mam nadzieję,że wszystko będzie,ok.
Dziś jeszcze hostowo
Hosta Francee
Hosta Alphabet ???? Czy co ???