Sorki, że dopiero teraz odpowiadam, ale .. życie.. Margerete - dziękuję za komplementy "miszczoskie "
Zielona Ania - Maruschka to krzew wielkości azalii japońskich, dwie łagodne zimy wiec wybujała do góry, po normalnych zimach zawsze coś tam na górze potrafi przymarznąć. Jest niska i idzie na boki.. u mnie krzew ma ok metra średnicy i jakieś pół metra wysokości.
Witam i proszę o pomoc
Wczoraj przyszła do mnie paczka z różami z internetowego sklepu. Róże były dość dobrze zapakowane, ale po rozpakowaniu okazało się, że nie są w najlepszej kondycji. Pewnie poczekały troche na wysyłkę
Może dojdą do siebie, ale niepokoi mnie Mary rose.
Ma blade liście i dziwnie powykręcane łodyżki przy pąkach. Kilka z nich leżało w doniczce. Poradźcie co to może być. Może niepotrzebnie się martwię, ale wolę zapytać, niż posadzić chorą różę...
Dziewczyny wpadłam na chwilę bo moja cierpliwość została wynagrodzona jeszcze nie do końca działają ale już był pokaz możliwości podłączone "na krótko" działają a po konkretnym podłączeniu niestety już nie Mój M się zestresował i obiecał wrócić to tematu innego dnia byle by nie dziś