Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 16:08, 05 cze 2015

bozga napisał(a)
dzięki za deszcz ( właśnie pada) a fotki rewelka !

A proszę bardzo po deszczu to zaraz wszystko lepiej rośnie chociaż zapewne też upalnie teraz u Ciebie, dzisiaj już muszę podlewać cały ogród bo sucho bardzo. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:09, 05 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Piękne widoczki na zdjeciach , kolorów nie brakuje u Ciebie.Też nie wiem co to te niebieskie bo chyba nie len?Pozdrówka.

Wielosił błekinty Bardzo fajne kwiatki i długo kwitną a bardzo lubie niebieski w ogrodzie no i w dodatku są fotogeniczne i deszcz im nic nie szkodzi.
danuta_szwajcer 16:12, 05 cze 2015

gierczusia napisał(a)
Raaaanyyyy , Danusiu super ja już aże się bojam , bo jak m cuś w oko wpadnie to już naprawdę mam klapę bo nor mam gdzie upychać ....no po prostu nie mam..wszak troszkę trawnika też by chyba wypadało mieć , nie uważasz ??

Buziole

trawniczek to mus musisz mieć) Melduję, że jarzmianka ma się u mnie dobrze i nawet się rozmnorzyła i ma dużo pąków no i w koncu też zobacze jakie kwiatki i kolor ma jarzmianka od Bogusi bo też ma pąki Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:16, 05 cze 2015

Milka napisał(a)

To w sumie mamy podobnie Danusiu, a i tak coś stale dokupuję, a miało byc koniec. Azalie japońskie dołem, to fajny pomysł, sadź, mniej plewienia, gorzej tylko z wchodzeniem i skubaniem rodków; wiem, ze juz się wypadało, zyczę zdrówka i podziwiam to bogactwo w twoim ogrodzie

No tak już mamy, ciągle coś dokupuje chociaż sił coraz mniej, z choroby cięzko mi wyjśc ale dokupie kilka tych japonskich i posadze, musi tylko zimniej być bo teraz upał męczy i też nic robić się nie da, tylko mus podlewać już dzisiaj. Zazdroszę Ci tych naparsnic i łubinów, u mnie widzę, że w koncu łubin zakwitne a napastnice ze trzy. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 16:21, 05 cze 2015

Nadrobie trochę obrazkowo co kwitnie obecnie a kwitnie bardzo dużo bo i irysy pięknie kwitną w tym roku kilka clematisów, ostatnia azalia cudna od Beatki, pięknie pachnie i taka delikatna różowa. Krzewuszek mam bardzo dużo więc tez kolorowo, żylistki zaczynają, bodziszki, zawilec czerwony dalej zachwyca, Żurawki, no i zaczynają róże powoli a tych mam kilkanaście)
danuta_szwajcer 16:32, 05 cze 2015

danuta_szwajcer 16:39, 05 cze 2015

danuta_szwajcer 16:47, 05 cze 2015

danuta_szwajcer 16:53, 05 cze 2015

malgorzata_s... 22:44, 05 cze 2015

Danusiu wszystkie cudne fotki pooglądałam Cudnie masz
Fajnie gdybyś przyjechała do Kapiasa Godzinę ci podam bo jeszcze nie ustalona