Szukam również małego drzewka przy małym kącie pomiędzy domem a płotem. Takiego docelowo max 2-2,5m. Czy wiąz gejsza to dobry pomysł? Śliwy są piękne nie wiem tylko czy szczepią je tak nisko?
Anuś.. pytaj Pszczółki bo ja mam kompost pierwszy raz Do tej pory wychodziła mi tylko gnojówka a nie kompost.. a kompost z dżdżownicami kalifornijskimi to już wogle czarna magia.
Wilczomlecz.. potem łapie mączniaka, ale wiosną jest śliczny
Takie same mam też ...kupiłam niechcący w ub roku jesienia i posadziłam i bardzo mi sie podobaja, ten ich delikatnie kremowy kolor jest sliczny a do tego długo już i sztywno stoja i kwitna...od 2 tygodni... sa fajne, nie pamietam ich nazwy musze pogrzebać w etykietach bo schowałam wszystkie karteczki.
Co prawda mi wszytko jedno czy ciepło czy nie, bo i tak siedzę przed kompem od świtu do nocy. Nawet nie mam kiedy nacieszyć oczu tym co za oknem.. ale dobre i na chwilkę pogrzać się w słoneczku
Zachwycam sie Twoimi prymulkami.. foto wczorajsze.
Potrzebuje rzecznika od już i od zaraz, a nawet od wczoraj .... jak możesz odpowiedz Ani o kompoście.. bo Ty jesteś dobrym adresem do takich pytań a nie ja
Ja kompost mam pierwszy raz co nadaje się do czegokolwiek
Carex Gold Fountains jak dostał groźbę szybkiej eksmisji... zaczyna zaskakiwać. Oczywiście pozytywnie..
Kukliku ja też lubię ogromnie tą leszczynę,teraz o tej porze jest najpiękniejsza,niestety nie umiem oddać jej piekna na zdjęciach,Ty to zrobiłaś perfekcyjnie!
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Ewa poczytałam zaległości u Ciebie fajnie działasz w ogrodzie mam zdjęcie Spidera jeszcze z rajskiego wklejam co byś zobaczyła, że on bardzo ciemny
pozdrówka zostawiam