Witam,
ponawiam wątek, bo widzę, że coś namieszałam i nie wkleiłam zdjęć. Aby nie wyszło, że jestem gburowata i pcham się z butami chciałam się ładnie przestawić (co namiętnie robiłam wczoraj w wątku powitań, ale nie wkleiłam go i dzisiaj ponownie pisałam!). Podglądam Was od dłuższego czasu i jestem naprawdę pełna podziwu dla Waszych ogrodów, życzyłabym sobie takiej weny twórczej i pieniędzy! Mam działkę ponad 1 000m, położoną w mieście, ale nie przy głównej drodze, wiec dookoła nieużytki. W domu 3 małych dzieci, więc w ogrodzie musi być miejsce na basen, trampolinę, badmingtona, boisko do piłki nożnej, grilla, huśtawkę, jazdę na rowerze (a co!), ogródek warzywny (bo dzieciaki lubią wrzucać nasionka do ziemi), a czasu - wiadomo - mało. Brak czasu, finansów, brak wiedzy i wyobraźni spowodował, ze się trochę zatraciłam w tworzeniu tego miejsca. Niby fajnie, ale czegoś brakuje - na pewno jest zbyt mało roślin zimozielonych, co daje się odczuć w zimę, no i roślinki są maluśkie!Obecnie mam problem z opaską wokół domu. Pisałam o tym w wątku powyższej, a ponieważ "zgubiłam" zdjęcia robię to ponownie. Bardzo proszę o wskazówkę. pozdrawiam