Przyznaję, że mam coś wspólnego z ogrodem Szefowej........................... możliwość zrobienia zdjęcia ogrodowi z okrągłego okienka
Chociaż tyle
Jutro zrobię, jeśli Danusia pozwoli skopiować pomysł oczywiście.
Nadal jest przecudnie Ciekawy jestem jaki wyjdzie ten bukowy stożek
Będzie relacja z radykalnego cięcia, a stożek będzie w gałęziach zanim puści listki, a potem pozwolę wypuścić mu "piórka" Nie będzie taki regularny, ale zdecydowanie musimy go ograniczyć.
Przyznaję, że mam coś wspólnego z ogrodem Szefowej........................... możliwość zrobienia zdjęcia ogrodowi z okrągłego okienka
Chociaż tyle
Jutro zrobię, jeśli Danusia pozwoli skopiować pomysł oczywiście.
Myślę, że wiosna jest najlepsza w Twoim cudnym ogrodzie... te świeże kwiaty, kipiące płomiennym kolorem azalie... Jednak teraz sobie myślę, że ogród bardziej zachwyca jesienią. Mam dylemat, gdybym miała wybierać, stawiam obie pory roku na równi.
Pobawię się w rzecznika i Kondziowi pokażę gdzie była mowa o buku
Ja też zawsze cichutko wchodzę i wychodzę.. by nie zakłócić tej harmonii..... ale tulipanowiec... śliczniasty.... też mam i też będzie się przyglądał w wodzie..... piszę będzie, ale przędziorek mi go załatwił.. nie było jak opryskać ze względu na oczko wodne i rybki Ale już oczami widziałam swojego
Klimatyczne zdjęcia, miłorząb niesamowity, Fajnie że odkryłam to drzewo i zastosowałam w swoich projektach. Dzięki temu mogłam polecić go na Ogrodowisku, tak jak i inne sprawdzone drzewa.
Jego popularność rośnie, prawie każdy u nas go ma.
No właśnie - a dlaczego ja go nie mam ???
To samo sobie pomyślała jak zobaczyłam go na zdjęciu.
Aniu a jaką brzozę masz u siebie?, bo ja jeszcze na tropie brzozy jestem.
Klimatyczne zdjęcia, miłorząb niesamowity, Fajnie że odkryłam to drzewo i zastosowałam w swoich projektach. Dzięki temu mogłam polecić go na Ogrodowisku, tak jak i inne sprawdzone drzewa.
No właśnie - a dlaczego ja go nie mam ??? To dopiero zagadka, jak mógł mi umknąć ???
Ale na wiosnę się poprawię, bo jest cudo i w przeciwieństwie do mojego jednoklapowca, ma jeszcze liście bo mój po dzisiejszej nocy oklapł
Może ktoś wylał np olej z kosiarki, albo zmył taras i wylał paliwo, cokolwiek. np. Nam kiedyś sosna zrobiła się różowa bo sprzątaczka wylewała Ajax po zmywaniu tarasu.
Ja już widzę co masz źle, nie wkleiłaś linku w ogóle. Wysłałam do Ronina,. żeby Cię zalinkował w podpisie. Powinno być to lada moment, jak odczyta wiadomość.