I oto moja następna rabata z przodu domu poradzccie co tu posadzić myślałam o jakimś żywotniku obsypanym korą lub berberysie tylko nie wiem czy nie jest tam za mało miejsca
Ogród sprawił na mnie ogromne wrażenie, do dziś mam przed oczami harmonię barw, piętra roślin, cudowne zakątki i zakręty stworzone przez Bogdzię i jej eMusia, widać ogrom pracy i serca jaki tu włożyli...
a wśród tych pięknych rododendronów i azali można było znaleźć perełki ogrodowe, nie przypominające głównych roślin, ale o tym potem
teraz zapraszam moich gości na barwną ucztę w ogrodzie Bożenki
Jak każdy tak i ja rozpoczynałam zwiedzanie przez okno z salonu
piękny widok
i trzeba było koniecznie wyjść do ogrodu chociaż zaczynał mżyć deszczyk, ale to nam nie przeszkadzało
Witam serdecznie. Mam na imię Arleta (dla znajomych bywam Gośką ) Ogródek zaczęłam zakładać w 2010r. równolegle z budową domu. Bardzo lubię krzewy i mam ich całkiem sporo. Mój ogródek jest trochę w innym stylu niż Ogrodowiskowe bo nie ma w nim bylin. Zapraszam do oglądania, komentowania i podpowiadania co mogłabym w nim udoskonalić. Taki był początek 2011r.: [img
Fajne doniczki, lubię taki klasyczny materiał, tylko nie mogę się zdecydować na rośliny jakie w nich mogły by się pojawić. chciał bym mieć Agawy w ogromnych donicach. Podobna kiedyś moja babcia takie miała...
Witaj Nikito
ogromnie się cieszę że cię poznałam, jesteś tak energetyczną i wesołą osobą, że samo przebywanie w twoim towarzystwie już działa radośnie na człowieka
Witaj Nikito
ogromnie się cieszę że cię poznałam, jesteś tak energetyczną i wesołą osobą, że samo przebywanie w twoim towarzystwie już działa radośnie na człowieka
Wczoraj wróciłam późno do domu i tylko odmeldowałam się na wątku Bogdzi,
a swój zostawiłam na dziś