Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 12:25, 24 maj 2015

rozark napisał(a)
Miło było cię poznać

Ciebie również Reniu
gierczusia 12:40, 24 maj 2015

Enya73 napisał(a)
Eluś, fajne zdjęcie zrobiła Ci Nikita. W sam raz na awatarka.
Lalki coraz piękniejsze Jestem pełna podziwu, jak się rozwinęłaś.
Widzimy się w sobotęMam tylko nadzieję, że pogoda nas nie zawiedzie.
Buziaki

Anitko bardzo przywiązana jestem do swoich jaszczurek i nie wiem czy będę mentalnie w stanie się z nimi pożegnać ..ale zdjecie jest super , zgadzam sie
Z lalkami jest super zabawa , a jak ja już coś robię to staram się ewaluować w dobrą stronę bo człek się też uczy na błędach
Bardzo się już cieszę na sobotę , u Ciebie są zawsze super imprezy noo i kibicuję pogodzie bo już drugi piękny ogród oglądać w deszczu.....tego by już było stanowczo zbyt dużo

Buziole
gierczusia 12:54, 24 maj 2015

Nikita napisał(a)
Elu, jak miło było cię poznać! Jesteś cudowna.
Szkoda, że już nie jeżdżę tak często po Polsce jak jeszcze rok temu, bo na śląsku bywałam przynajmniej raz w tygodniu...na pewno bym zawitała do ciebie!!!
Mam nadzieję, że jeszcze spotkamy się nie jeden raz na jakimś ogrodowiskowym spotkaniu!
I fotka na pamiątkę dla ciebie.
Buziaki przesyłam... coś mi się zdaje, że będę częstym gościem u ciebie w wątku.

Madziu za komplimenta dziękuje bardzo ja również bardzo się cieszę , że mogłam Cię wreszcie poznac uśmiałam się przy Tobie zdrowo ,a tego właśnie było mi trzeba najbardziej bardzo żałuję ,że już nie jsteś taka mobilna jak napisałaś , ale jak będziesz w pobliżu to zapraszam serdecznie a i mam nadzieję ,że spotkamy się jeszcze nie raz wszak ..gdzie tam 100 lat ?? wyobrażasz sobie ?? Takie 100 letnie zażywne Babcie Ogrodniczki ??
Ściskam moooocno i zapraszam
gierczusia 12:57, 24 maj 2015

Krys napisał(a)
Elu ale się ciesze,że Cię poznałam i troche sie pochachałyśmy będę zaglądac

Krysiu ja rownież bardzo się cieszę ,ze mogłam Cię poznać na tym spotkaniu nie znałam nikogo oprócz Any Art , z którą kiedyś się ledwo widziałam w Białce..no i czułam się na początku troszkę zagubiona a, Ty się mną zaopiekowałaś i już poczułam się potem bardziej swojsko dziękuję bardzzoooo
gierczusia 12:58, 24 maj 2015

Juzia napisała
fotki kcem

I jak tu wobec takiego terrroru nie ulec ?? noo jak , ja siem pytam ??
Moje zakupy od Ciepłuchy : rododendrony ma się rozumieć golden torch , excelsior , Daniela

I krótki spacer po ogrodach pokazowych krotki bo czasu mało a Bogdzia czeka

Wszytsko fajnie podpisane , wiec jak coś wpadło w oko , to problemu ne było

Ten mi się spodobał szczególnie ..miał niesamowty pokrój , był niemożliwie gęsty no i róźowe kwiaty ( te po lewej )
Nazywał się hanaoa a ten po prawej to metki nie miał , ale to mógł być słynny już percy

Kompaktowy mały : flava
Ewa777 13:47, 24 maj 2015

gierczusia napisał(a)

Ciekawe jak nam pójdzie właśńie przeczytałam ,że w korzenie trzeba wsadzić skórkę z banana i pokrzywę

To dobra wiadomość, bo banany mam i lubię, a pokrzywa w ogrodzie też się znajdzie

Dużo się u Ciebie dzieje - spotkanie z Ogordowicznami, super zakupy i kolejna świetna Lola. Gdybym taką dostała, to to by był mój awatarek

Opuchlaki ciągle łapię, ale wiesz, że na tym najbardziej obgryzionym rh nie ma ich?
GosiaJoanna 14:19, 24 maj 2015

Foto pięknie a raczrj Ty Eluś ale avatarka nie zmieniaj bo ja lovciam Zuzę również
Madzenka 16:17, 24 maj 2015

Piekne zdjęcie, jeśli nie do avatarka to na pamiątkę
Juzia 20:26, 24 maj 2015

Luki napisał(a)
Jeszcze zapomniałem wczoraj dorzucić zdjęcia zrobionego u Ciepłuchy

Gierczuś....to to wyglądasz na 19.... jak się odmłodziłaś o 6 lat??????
an_tre 21:15, 24 maj 2015

Bardzo się cieszę, ze mogłam cię poznać, fajnie się z tobą gawędziło
mam nadzieję, że dane nam będzie się jeszcze spotkać na ogrodowych zlotach

pozdrawiam serdecznie

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies