Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

popcorn 20:08, 24 maj 2015

an_tre 20:30, 24 maj 2015

Witaj Nikito
ogromnie się cieszę że cię poznałam, jesteś tak energetyczną i wesołą osobą, że samo przebywanie w twoim towarzystwie już działa radośnie na człowieka

pozdrawiam i ślę uściski
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 21:06, 24 maj 2015

Witam się u Ciebie także,też mam nadzieję na przyszłe spotkania. Cudowna atmosfera wsród niesamowitych kwiatów. Widziałam wizytówke szmaragdowego, w najbliższym czasie pobiegam po Szmaragdowym, podoba mi się u Ciebie i będę zaglądać
Anita1978 21:13, 24 maj 2015

Zostawiam ci cos, bo pięknie wyszłaś

rozark 21:43, 24 maj 2015

Widać kto się chichrał najwięcej

Nikita 23:54, 24 maj 2015

Krys – oj tam, oj tam…przecież jakoś trzeba było skomentować fotki.

anabuko1 – Aniu, naprawdę jest czego zazdrościć…Bogdzie cudownego ogrodu, a nam wspaniałego spotkania

rozark – Reniu, na pewno jeszcze nie raz się spotkamy…po prostu musimy!!!

Lukasz2013, wojtas3101 – spotkanie SUPER, ludzie CUDNI, ogród PRZEPIĘKNY, gospodyni NIESAMOWITA !!!

Bogdzia – zdjęcia śmieszne, to i komentarz wesoły

bacowa – Ewo, na wiosnę sypię YaraMila Complex + saletra amonowa + dolomit. Potem jeszcze w czerwcu sam nawóz YaraMila Complex

malgorzata_s – zaproszenie zabieram…i już szukam wolnego terminu w kalendarzu

gierczusia – cały czas zastanawiam się nad tym twoim Simon…co zrobisz jak ci urośnie tak jak u Bogdzi i zasłoni okno kuchenne? No i rozwiązanie jest proste! Przeniesiesz kuchnię na piętro…i sprawa załatwiona.
Nikita 23:57, 24 maj 2015

Luki napisał(a)

No i moje ulubione mnie na szczęście nikt zdjęć nie zrobił

Luki – oj Łukasz, zobaczysz…ja się zemszczę! Na gorącym uczynku mnie przyłapałeś! Tylko ciiiiiiii cicho…żeby Bogdzia się nie dowiedziała

popcorn – widzisz Carola…obie dopuściłyśmy się przywłaszczenia Bodziowego mienia, ale dowody są tylko przeciwko mnie…i nawet odciski palców na narzędziu zbrodni są moje. Ja się tak nie bawię…ty to się umiesz zakamuflować!

an-tre – Aniu, energią i humorem zawsze chętnie się dzielę…więc jakbyś potrzebowała to tylko powiedz…podeślę kurierem

yolka – Jolu zapraszam…furtka od „szmaragdowego” jest zawsze otwarta, wchodź kiedy tylko chcesz

Anita1978 – Anitko, śliczne zdjęcie DZIĘKUJĘ! Nawet nie wiedziałam, że pomarańczowy jest takie twarzowy…

rozark – po prostu ten typ tak ma…uśmiecham się do całego świata a świat uśmiecha się do mnie…
Kasik 07:57, 25 maj 2015

Jak widać miłe chwile Spędziłaś- buzia uchachana, oczka się świecą, roślinki w kartonie. To dowód na to, że odpowiednie towarzystwo no i kontakt z tak piekną naturą może odmienić najbardziej szare dni. Uśmiech na buziach pojawia się na zawołanie i nic nie jest w stanie tego zmienić.

Żałuję tylko, że mnie tam nie było.

Buziaczki Tobie przesyłam i przytulam mocno.

anabuko1 07:59, 25 maj 2015

No, no fajnie cię widzieć
Aż zazdroszczę takiego spotkanka i w takim cudnym miejscu
Hmmm i znalazłam u Ciebie przepis na nalewkę cytrusową już sobie zapisałam .Zamierzam ją wypróbować
Chciałaś się kiedyś wymienić na jakieś hosty, czy jeszcze chcesz??
Pola 08:55, 25 maj 2015

Cudne spotkanie miałyście, lubię takie foteczki oglądać.....szkoda że chroniczny brak czasu na takie spotkania....pozdrawiam serdecznie