Witaj Nikito
ogromnie się cieszę że cię poznałam, jesteś tak energetyczną i wesołą osobą, że samo przebywanie w twoim towarzystwie już działa radośnie na człowieka
Witam się u Ciebie także,też mam nadzieję na przyszłe spotkania. Cudowna atmosfera wsród niesamowitych kwiatów. Widziałam wizytówke szmaragdowego, w najbliższym czasie pobiegam po Szmaragdowym, podoba mi się u Ciebie i będę zaglądać
Krys – oj tam, oj tam…przecież jakoś trzeba było skomentować fotki.
anabuko1 – Aniu, naprawdę jest czego zazdrościć…Bogdzie cudownego ogrodu, a nam wspaniałego spotkania
rozark – Reniu, na pewno jeszcze nie raz się spotkamy…po prostu musimy!!!
Lukasz2013, wojtas3101 – spotkanie SUPER, ludzie CUDNI, ogród PRZEPIĘKNY, gospodyni NIESAMOWITA !!!
Bogdzia – zdjęcia śmieszne, to i komentarz wesoły
bacowa – Ewo, na wiosnę sypię YaraMila Complex + saletra amonowa + dolomit. Potem jeszcze w czerwcu sam nawóz YaraMila Complex
malgorzata_s – zaproszenie zabieram…i już szukam wolnego terminu w kalendarzu
gierczusia – cały czas zastanawiam się nad tym twoim Simon…co zrobisz jak ci urośnie tak jak u Bogdzi i zasłoni okno kuchenne? No i rozwiązanie jest proste! Przeniesiesz kuchnię na piętro…i sprawa załatwiona.
Luki – oj Łukasz, zobaczysz…ja się zemszczę! Na gorącym uczynku mnie przyłapałeś! Tylko ciiiiiiii cicho…żeby Bogdzia się nie dowiedziała
popcorn – widzisz Carola…obie dopuściłyśmy się przywłaszczenia Bodziowego mienia, ale dowody są tylko przeciwko mnie…i nawet odciski palców na narzędziu zbrodni są moje. Ja się tak nie bawię…ty to się umiesz zakamuflować!
an-tre – Aniu, energią i humorem zawsze chętnie się dzielę…więc jakbyś potrzebowała to tylko powiedz…podeślę kurierem
yolka – Jolu zapraszam…furtka od „szmaragdowego” jest zawsze otwarta, wchodź kiedy tylko chcesz
Anita1978 – Anitko, śliczne zdjęcie DZIĘKUJĘ! Nawet nie wiedziałam, że pomarańczowy jest takie twarzowy…
rozark – po prostu ten typ tak ma…uśmiecham się do całego świata a świat uśmiecha się do mnie…
Jak widać miłe chwile Spędziłaś- buzia uchachana, oczka się świecą, roślinki w kartonie. To dowód na to, że odpowiednie towarzystwo no i kontakt z tak piekną naturą może odmienić najbardziej szare dni. Uśmiech na buziach pojawia się na zawołanie i nic nie jest w stanie tego zmienić.
No, no fajnie cię widzieć
Aż zazdroszczę takiego spotkanka i w takim cudnym miejscu
Hmmm i znalazłam u Ciebie przepis na nalewkę cytrusową już sobie zapisałam .Zamierzam ją wypróbować
Chciałaś się kiedyś wymienić na jakieś hosty, czy jeszcze chcesz??