U mojej mamy tulipki wyglądają podobnie... jest fajnie - kolorowo
ale ciemiernikiem cuchnącym mnie zaskoczyłeś...nie miałam pojęcia o takowym.
Pisałam u mnie, ze jak masz posadzne stipy to jeżówki będą idelane...też mam takie połączenie - a jeżówki z szałwią też faje a może ze stipą rozchodnik? https://www.pinterest.com/pin/337910778266694328/
Troszkę poczytałam . Azalie to Kermesina Rose ale rh trudno powiedziec. Ja bym tych azali nie łaczyła z białymi same wyglądaja najlepiej. I nie trzena im obrywac kwiatów po kwitnieniu same je zgubią , obrywa sie u wielkokwiatowych. Nie sadziłabym też nic miedzy nimi bo jak sie rozrosna dla nikogo nie bedzie tam miejsca. Moim zdaniem najładniej wyglądaja same i w podobnym korze. Pokazę jak sa u mnie , Rosea też są wsród nich te jasniejsze.
W końcu ruszyłam z rabatą umbrową
Wykopałam i wywiozłam ziemie z miejsc pod umbry i przesadziłam z rabaty bylinowej irysy
Jutro będzie ciąg dalszy
Teraz jest tak
Paulina skarpa robi niezłe wrażenie ksiądz ma niezły gust gdybym ogród miała wielki to bym zgapiła a że jest malutki to hmm coś tam kombinuje z moimi ulubionymi roślinkami
Hej, ledwo zipię bo do późna razem z moimi rodzicami tworzyliśmy nowe miejsce oczywiście dla hortensji ( Sweet summer),dopiero burza nas wygnała do domu. Muszę się pochwalić, różyczki będą miały nowe towrzystwo:
Z tym kształtem to i ja mam problem, na początku bałam się ją ciąć, teraz przyciełam sporo, ale z efektu jeszcze nie jestem zadowolona, sporo u mnie to znaczy nie za dużo
Tu ją widać najlepiej