Ogród Małej Mi - sezon 2015
09:42, 28 mar 2015
Madrzen - dostaliśmy wytyczne, że mamy zrobić piaskownicę, bo Muminek uwielbia bawić się w piasku.. pozostaje problem kotów.. chyba trzeba kupić taka muszlę zamykaną, bo do zwykłej zaraz narobią.
Jola - w następnej przerwie w pracy zajrzę do Ciebie .. i za kciuki dziękuję.. przydaje się
A róże są fajne jak kwitną, a tak poza tym na rabacie jest smutno, pusto i nijako. Muszę to jakoś urozmaicić. Zadanie na przyszłość.. ruch w interesie musi być.. ogród stagnacji nie lubi
Jola lojalna - wiem, że do Was też dotarły ślizgacze. W zeszłym roku zjadły mi wszystkie lilie na jednej rabacie.. oczywiście cebule, zostały się tylko puste dziury w ziemi. Lilie były ogromne i cudne.. powalona partyzantka podziemna... To na gorze to się łapie, ale problem jest z tymi pod ziemią.
Przycięte.. zagęszczają się pięknie.. będą ogromne kępy
Jola - w następnej przerwie w pracy zajrzę do Ciebie .. i za kciuki dziękuję.. przydaje się

Jola lojalna - wiem, że do Was też dotarły ślizgacze. W zeszłym roku zjadły mi wszystkie lilie na jednej rabacie.. oczywiście cebule, zostały się tylko puste dziury w ziemi. Lilie były ogromne i cudne.. powalona partyzantka podziemna... To na gorze to się łapie, ale problem jest z tymi pod ziemią.
Przycięte.. zagęszczają się pięknie.. będą ogromne kępy