Zdjęcie roku!
Zaskroniec ma zęby a żaba bardzo spuchła, żeby nie dać się zjeść.
I Angelique jak co roku zachwycają w klasycznym już zestawieniu z niezapominajką (gdzie jest Izabela - Konstancja?).
Zafundujesz roślinom najgorsze warunki, spiekota, brak wody, bliskość betonu, podbudowy, która wypija wodę choć jej i tak mało. ŹLe kobieto, źle, Nie rób tego.
Cudo, u mnie tez kwitnie, rzeczywiście dopiero na 2 letnich pędach, dlatego rok temu nie cięłam w tym roku większość nie cięłam i lepiej na tym wyszłam, a majówke twoją podziwiałam
Witam chciałabym w tym roku skonczyc wkoncu dwie rabaty ktore sa w pełnym słoncu od rana do wieczora.Na pierwszej rabacie jest brzoza papierowa ,rozplenice i tuje donica
oraz rabata druga na ktorej jest ambrowiec z trawami ,3 żółte kule i dalej powojnik
Prosilabym o jakieś porady bo juz nie mam pomysłów.
Marzenko, jak u ciebie pięknie. Śledzę już dawno twoje poczynania i za każdym razem myślę że lepiej być nie może i ciągle jestem w błędzie bo zmiany nieustannie upiększają ogród.
uwielbiam rabatkę z trzmielinkami i sobie bezczelnie trzy takie sprawiłam. Rosną pomiędzy fioletowymi różami a w nóżki dostaną przywrotnik ostroklapowy. Tak więc pełnego plagiatu nie ma.
Ciekawa roślina, pierwszy raz się spotykam z nią
Ogród wspaniale się prezentuje, choc pewnie przy takiej ilości roślin, brak wody odczuwalny.. a samiec ogromny, że tez u mnie żadnych takich nie ma
Dojrzałam tez hakone, śliczne kiełki pokazała
przed rh nie dawałabym berberysów, szybciej kiścienie