Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 11:26, 05 maj 2015

Nikita napisał(a)
jankosia - ooooo....odezwała się ta co w środku nocy smacznie śpi...ha ha

Małgoś, tak, tak Ty grzecznie do łóżeczka, bo rano musisz wstać...ja mam wyrozumiałą szefową to mogę jeszcze troszkę pobuszować po forum

no własciwie to nie moja wina że tak łaże tu po wątku po nocy...........bo to ty z Jankosia mnie budzicie...i przchodzicie tu domnie tak późno...to musze byc obecna skoro mam gości...no nie ?
Margarete 11:30, 05 maj 2015

jankosia napisał(a)
Ja to bym już dawno smacznie spała, ale babeczkę z owocami ktoś musi dojeść

w nocy jesz.........??? ....babeczkę ?ale ty mozesz chudeuszu, spoko.... ...czyli krótko mówiąc to jest taki specyficzny, póżny posiłek tzw. "nocnik"...
Margarete 11:33, 05 maj 2015

makkasia napisał(a)
Małgoś jak ja Wam zazdroszczę tych spotkań Niedługo ja również się spotkam z grupą Pomorską już sie cieszę masz piękne odmiany tulipanów te kielichy burgundowe zachwycają Pokaż w końcu gdzie posadziłaś magnolie.

Dziekuję za komplementy w imieniu tulipanów
Magnolie sadziłam w weekend - obie - z udziałem syna i wnusi (3,5 roku) ,która miała misje i podlewała oraz lała wode do dołka......pokaże po południu gdzie posadzone.
Spotkania grupy łódzkie - the best To prawda !
Pokaż relacje z waszego spotkania, chetnie obejrzę jak dojdzie do skutku
Pozdrawiam
Milka 15:31, 05 maj 2015

Margarete napisał(a)

w nocy jesz.........??? ....babeczkę ?ale ty mozesz chudeuszu, spoko.... ...czyli krótko mówiąc to jest taki specyficzny, póżny posiłek tzw. "nocnik"...

Kupuję, to hit ,,nocnik", Małgoś genialne!
Milka 15:34, 05 maj 2015

Margarete napisał(a)

Naprawde, niechcący......po prostu w tym roku postawiłam na stokrotki i tyle....tamte mam na tarasie od strony ogrodu a przed domem mam inne, ciemniejsze, bardziej czerwone, o takie :

To własnie o nich pisałam,że usmiecham sie do nich za każdym razem wracając zmęczona po pracy do domu...spójrz - kto by obok takich ślicznotek przeszedł obojetnie

Są piękne! jeśli przekwitna i pozwolisz zaschnąć nasionkom, potem na jesień na rabaty i za rok masz gratisy, kwitnienie powtarzają identyczne
Margarete 16:45, 05 maj 2015

Milka napisał(a)

Są piękne! jeśli przekwitna i pozwolisz zaschnąć nasionkom, potem na jesień na rabaty i za rok masz gratisy, kwitnienie powtarzają identyczne

DZieki za radę, to byłby fajny pomysł ale musiałabym je gdzies schowac bo to donica w reprezenatcyjnym miejscu, na froncie i nie bardzo żeby stały w niej zasuszone kwiaty
Milka 17:29, 05 maj 2015

To je wykopiesz, do donic coś innego i tak musisz dać, no bo w czerwcu zaczną przekwitac będziesz mieć 2 pieczenie na jednym ogniu
Anita1978 17:42, 05 maj 2015

Ale u ciebie gwar- nieważne czy w dzień czy w nocy! A w nocy jeszcze podjadanie jakieś! Nununu!
Portret zrobiony przez Roberta- wiadomo ze ładny jak piszą dziewczyny, bo modelka ładna!
Tulipany masz ładne - akurat ja takich odmian nie mam! Muszę cos nowego na jesień dokupić!
ren133 19:12, 05 maj 2015

Margarete napisał(a)

Naprawde, niechcący......po prostu w tym roku postawiłam na stokrotki i tyle....tamte mam na tarasie od strony ogrodu a przed domem mam inne, ciemniejsze, bardziej czerwone, o takie :

To własnie o nich pisałam,że usmiecham sie do nich za każdym razem wracając zmęczona po pracy do domu...spójrz - kto by obok takich ślicznotek przeszedł obojetnie

Obok takich piękności nie można przejść obojętnie
ren133 19:30, 05 maj 2015

Margarete napisał(a)

I w ten sposób poznałyśmy sekret nienagannej figury jankosi