Piękne kolory, bardzo mi się podobają, musze poszukać tych ciemnych są śliczne U Ciebie juz taka ostróżka? moje cos nie wychodzą Pieknie wiosennie u Ciebie ale deszcz i ciepełko by się przydało Pozdrawiam
Przejrzałam archiwum i zamówienia z B...x nie znalazłąm tylko z innego sklepu. Więc obstawiam B lub Janinę.... Juz ich nie ma w ogrodzie... wszytskie jakieś 50 szt w wazonach stoją.... Z zamnkniętymi główkami zdecydowanie lepiej się prezentują
a rano wygladały tak... Obok purpury i fiolety zaczynają wyłazić....
Eee tam, lajtowo wczoraj było. Gdyby nie te miskanty to by był luzik. Plan rewolucji wiosennych wykonany, teraz tylko leżymy i PACZYMY
Szafirki wreszcie wyłaża na całego i carexy obcięte aż tak źle nie wygladaja
U nas dzisiaj było pięknie, nawet +15 , wiec juz ciepełko wraca.
Wszytskie wymienione magnolie są piekne ale uwielbiam sulageany i rustica rubra.
Galaxy nie znam ale moja Suzan jest do niej podobna i jest bezobsługowa i przepiekna i chyba najmniej ryzykowna (później kwitnie, wiec jest szansa, zę kwiaty nie przemarzną)
Wybierz taką, która Ci się najbardzie podoba i na pewno Cie nie zawiedzie.
A to zapowiedź mojej Yellow River - tej nie polecam jako jedynej do ogrodu bo krótko kwitnie.
Ale mi podsunełas pomysł na mój front domu... i wizualnie to co nie mogłam sobie wyobrazić Ty masz już wykonane. Rabata gdzie są jakby niedosadzone bukszpany myslalam, że jak tak zrobię to będzie źle wyglądać a u Ciebie jak pięknie się to prezentuje.... normalnie z nieba mi spadłas