Ogród Małej Mi - sezon 2015
21:14, 19 kwi 2015
Pola - cieszę się, że zaglądasz.. że się coś tam podobna w moim misz-maszu 
Gabriela - niestety życie weryfikuje co che się mieć, a co można mieć
Żurawki mi się bardzo podobają... a kapryszą u mnie od 2 lat.. wcześniej nie było problemu.. no chyba że opuchlaki, ale miałam tylko w kupionych żurawkach, moje były czyste.
Agata - sorki, ale z braku czasu nie piszę się na żadne szkółki. Zapraszam na szybką kawusię, ale szans nie mam na urwanie się na pół dnia.. w pół dnia to bym posadziła moje zasypane łopatą ziemi róże.. bo je szlag trafi. Na szczęście dopadła mnie praca i to mnie bardzo cieszy, ale niestety na nic nie mam czasu. Dla odgłupienia z pracy zaglądam na forum i tylko do siebie. Najbliższy miesiąc na 100% mam nieczasowy.
Agata Twoje pozostałe prymulki dopiero zaczynają.

Gabriela - niestety życie weryfikuje co che się mieć, a co można mieć
Agata - sorki, ale z braku czasu nie piszę się na żadne szkółki. Zapraszam na szybką kawusię, ale szans nie mam na urwanie się na pół dnia.. w pół dnia to bym posadziła moje zasypane łopatą ziemi róże.. bo je szlag trafi. Na szczęście dopadła mnie praca i to mnie bardzo cieszy, ale niestety na nic nie mam czasu. Dla odgłupienia z pracy zaglądam na forum i tylko do siebie. Najbliższy miesiąc na 100% mam nieczasowy.
Agata Twoje pozostałe prymulki dopiero zaczynają.