Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2015 / 2016 11:37, 25 gru 2015

Do góry
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 00:13, 24 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)

Ewo będę robił z siostrą chyba drugi raz to pokaże, ale spokojnie te domowe jeszcze są. może ustrzelę fotkę

Obiecane zdjęcia ciastek Ci odpuszczę ale tą 4 metrową jodłę to chciałabym zobaczyć.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:49, 23 gru 2015

Do góry
Strasznie nieczasowy jestem wszystko na ostatnią chwilę, ale tak to jest jak można liczyć tylko na siebie. Skończyłem właśnie dekorować swój pokój został na sam koniec ale się uparłem i mam 4 wianki z jodły w pokoju, teraz muszę posprzątać bałagan.

Za życzenia bardzo dziękuję.

Gosiu, Ewo ciastek sobie nie zrobię bo musiałbym się sklonować tak na 3 przynajmniej, a serenik orzechowy na jutro czeka, dzisiaj za czwartym razem udał mi się Golden Syrup konieczny do sernika

Byłem dzisiaj jeszcze rano na giełdzie po ozdoby dla siebie i wstąpiłem do centrum ozdób świątecznych i wyhaczyłem za połowę cudne dekorowane bombki.
Moje dekoracje, choinka w domu i 4 metrowa jodła u siostry jutro, nie wiem jak to ogarnę
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:45, 23 gru 2015

Do góry
Bardzo prosze o uszanowanie zwyczaju wklejania zyczen w specjalnie do tego stworzonym watku. W tym miejscu mamy mozliwość podzielenia sie zyczeniami wobec wszystkich forumowiczow. Nie trzeba wkeljać zyczen w kazdym ulubionym watku.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/6353-zyczenia-na-boze-narodzenie-i-nowy-rok-2015-2016?page=2#post_4

Pozwoliłem sobie przekopiować od Marzenki bo zapominalskich sporo myślę, że się Marzenka nie obrazi.
Roztoczańskie klimaty 23:37, 23 gru 2015

Do góry
Kopara mi opadła, cudownie Uwielbiam przepych świąteczny w takim wydaniu.
Macha cichy fan ogrodu
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 23:39, 22 gru 2015

Do góry
Cudowna choinka stasznie podobają mi się takie koronkowe bombki, niby delikatne, a dodają takie elegancji i przepychu potrzebnego w święta.
Nie ukrywam, że te słowa
"ale powiem że nic nie zastąpi jednak tamtej czerwieni Brakuje mi jej."
bardzo mnie cieszą
Pochwale się, że w tym roku ubieram ponad 4 metrową jodłę, troszkę to jeszcze potrwa.
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 18:00, 22 gru 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Luki zażartował Królowo kochanaNie ważne który my sort, ważne że się kochamy

Hmmm żartował? to popatrz co pod Twoim jest wpisem

A tak swoją drogą, Królowa to ja tylko po mężu, sercem jestem prawdziwym ziemianinem ( i takie też miałam rodowe nazwisko )
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 14:20, 22 gru 2015

Do góry
kasiek napisał(a)

No i tak się zaczyna
A mozna zupełnie inaczej interpretowac i trudno wyjaśnić która zależność jest bardziej racjonalna

Luki zażartował Królowo kochanaNie ważne który my sort, ważne że się kochamy
Ogród Cioci cz. 3 23:00, 21 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Zdycham w męczarniach ciasteczkowych
Przepis koniecznie i natychmiast poproszę może jeszcze sobie machnę przed świętami i zjem wszytko sam

Szybko się robi Godzinka i gotowe
Ogród Cioci cz. 3 22:46, 21 gru 2015

Do góry
Zdycham w męczarniach ciasteczkowych
Przepis koniecznie i natychmiast poproszę może jeszcze sobie machnę przed świętami i zjem wszytko sam
Ogród Cioci cz. 3 22:38, 21 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Konsekwencja biję po oczach cudnie, ja mimo wszystko jakoś świąt bez czerwieni sobie nie wyobrażam, chciałem zostawić biel ze srebram, ale jakoś czerwień zawsze się wkradnie.
Teraz co do tych ciastek... powiedz mi jeszcze, że Ty przywiozłaś w zeszłym roku do Małej Mi takie ciasteczka (kocie oczka) bo jak to ten sam smak... nocke mam nieprzespaną. Toż to najgorsze tortury w biały dzień

Luki czerwień mam na zewnątrz i pewno kiedyś powróci do środka bo ją zmiany kocham.
Kocie oczka do Ani nie ją przywiozłam ale jadłam i moje smakują tak samo. Cały smak wywodzi się chyba ze specyficznego dodania żółtek do ciasta. Otóż dodaje się żółtka ugotowane
Torturować nikogo nie zamierzałam
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:17, 21 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)

Tę mogłabym Ci ukraść Najpiękniejsza
I melduję, że dorównałam Tobie edukacją Często o Tobie myślałam
Ogród Cioci cz. 3 21:46, 21 gru 2015

Do góry
Konsekwencja biję po oczach cudnie, ja mimo wszystko jakoś świąt bez czerwieni sobie nie wyobrażam, chciałem zostawić biel ze srebram, ale jakoś czerwień zawsze się wkradnie.
Teraz co do tych ciastek... powiedz mi jeszcze, że Ty przywiozłaś w zeszłym roku do Małej Mi takie ciasteczka (kocie oczka) bo jak to ten sam smak... nocke mam nieprzespaną. Toż to najgorsze tortury w biały dzień
Ogród Małej Mi - sezon 2015 21:33, 21 gru 2015

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

'Baba weź no popraw bo krzywo stoi ta choinka'
Coś jeszcze, coś więcej... 19:21, 21 gru 2015

Do góry
MariBere napisał(a)

Tak sobie myślę, że Sebek dobrze się bawi obserwując nasze rozważania na temat zamieszczonego zdjęcia. I przyszedł mi do głowy taki pomysł...

W ciągu roku było z pewnością wiele wydarzeń na forum, które nas rozbawiły albo w inny sposób zapadły w pamięć. Ja jestem na forum krótko, dopiero od końca wakacji. Ale już w tym krótkim czasie kilka razy śmiałam się do łez. Wydarzeniem, które mnie najbardziej rozśmieszyło, był wpis, w którym Luki "przyznał się do mega głupoty" i zlikwidował żurawkową falę. Byłam na forum krótko, ale już wiedziałam, że "Luki" to "ten od żurawek". Wpis wywołał małą burzę. A ja pomyślałam sobie, że bardzo mi się spodobał ten "psikus" Łukasza.

Myślę, żeby założyć wątek "Najbardziej zaskakujące wydarzenia na forum w 2015"...

Marysiu - 2 i 3 lata temu powstały dla takich zdjęć specjalne wątki Pierwszy był najlepszy, a potem jakoś się już nie mogliśmy ogarnąć

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2645-zdjecia-roku-2012
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4028-zdjecia-roku-2013
Coś jeszcze, coś więcej... 18:48, 21 gru 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Dokładnie o takie złudzenie mi chodziło Dobrze, że działa

Tak sobie myślę, że Sebek dobrze się bawi obserwując nasze rozważania na temat zamieszczonego zdjęcia. I przyszedł mi do głowy taki pomysł...

W ciągu roku było z pewnością wiele wydarzeń na forum, które nas rozbawiły albo w inny sposób zapadły w pamięć. Ja jestem na forum krótko, dopiero od końca wakacji. Ale już w tym krótkim czasie kilka razy śmiałam się do łez. Wydarzeniem, które mnie najbardziej rozśmieszyło, był wpis, w którym Luki "przyznał się do mega głupoty" i zlikwidował żurawkową falę. Byłam na forum krótko, ale już wiedziałam, że "Luki" to "ten od żurawek". Wpis wywołał małą burzę. A ja pomyślałam sobie, że bardzo mi się spodobał ten "psikus" Łukasza.

Myślę, żeby założyć wątek "Najbardziej zaskakujące wydarzenia na forum w 2015"...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:42, 20 gru 2015

Do góry
Asiu a jak można się wyżyć przy malowaniu i złego efektu raczej nie będzie

Margaret pewnie zawsze warto spróbować

Marzenko ostatnio przemalowałem aniołka z ceramiki, ale to już farby napsikane do słoiczka i reszta pędzelkiem

Polinka pozdrawiam

Gosia żadnej żonki nie ma

Paweł miała powstać jeszcze jedna dla mnie bardziej wypasiona, ale potrzebna była pomoc innych, a na to nie mam co liczyć.
Bombki powieszę jak się wyrobię i przy okazji naprawię ścianę, bo przez wilgoć jedna płyta się prawie odkleiła i jest podparta.

Bogdziu dziękuję i pozdrawiam

Świąt mi się odechciało i tyle w temacie.
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:05, 19 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Chyba znów to piszę, ale te bombki, które do tej pory widywałem z samych cekinów w ogóle mi się nie podobały, ale Twoje to inna półka, gustowne i zrobione ze smakiem. Podziwiam

Łukaszku bardzo Ci dziękuję
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 10:41, 18 gru 2015

Do góry
Chyba znów to piszę, ale te bombki, które do tej pory widywałem z samych cekinów w ogóle mi się nie podobały, ale Twoje to inna półka, gustowne i zrobione ze smakiem. Podziwiam
Ogród Małej Mi - sezon 2015 10:39, 18 gru 2015

Do góry
Ja ostatnio cichutko, ale czytam i trzymam kciuki od wczoraj... nie wiem czy w nocy trzymałem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies