Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 13:07, 21 gru 2015

Kawa napisał(a)

wex no do mnie przyjedź... jak sie rozpędzisz to i u mnie ogarniesz

Umylem piekarnik... Mam dość

Ale za to na podłogę i białe fugi aż miło patrzeć
siakowa 13:08, 21 gru 2015

Sebek 13:09, 21 gru 2015

Kuba napisał(a)

konwalniki w takiej masie rzeczywiście robią efekt- będę swoje dzielić
czy żacy już mają wolne?

Oficjalnie od środy Nieoficjalnie wziąłem sobie wolne na te dwa dni Przecież nie będę specjalnie jechać 80 km w jedną stronę na 4 wykłady...
Sebek 13:09, 21 gru 2015

siakowa napisał(a)

Ładny masz uśmiech, ładny

Macham!
siakowa 13:10, 21 gru 2015

hahahaha
Juzia 13:59, 21 gru 2015

Sebek napisał(a)

Sadzisz, że nie byłbym do tego zdolny?

No właśnie myślę odwrotnie
frezja 14:16, 21 gru 2015

Sebek napisał(a)

Umylem piekarnik... Mam dość

Ale za to na podłogę i białe fugi aż miło patrzeć

Co za pracowity człowiek z Ciebie...mój piekarnika nie myje ;( ale za to bigos robi 2 razy do roku
malgorzata_s... 16:01, 21 gru 2015

Sebek napisał(a)

Oficjalnie od środy Nieoficjalnie wziąłem sobie wolne na te dwa dni Przecież nie będę specjalnie jechać 80 km w jedną stronę na 4 wykłady...

Sie wie. Toż to kompletne marnotrawstwo czasu cennego
Mary 18:48, 21 gru 2015

Sebek napisał(a)

Dokładnie o takie złudzenie mi chodziło Dobrze, że działa

Tak sobie myślę, że Sebek dobrze się bawi obserwując nasze rozważania na temat zamieszczonego zdjęcia. I przyszedł mi do głowy taki pomysł...

W ciągu roku było z pewnością wiele wydarzeń na forum, które nas rozbawiły albo w inny sposób zapadły w pamięć. Ja jestem na forum krótko, dopiero od końca wakacji. Ale już w tym krótkim czasie kilka razy śmiałam się do łez. Wydarzeniem, które mnie najbardziej rozśmieszyło, był wpis, w którym Luki "przyznał się do mega głupoty" i zlikwidował żurawkową falę. Byłam na forum krótko, ale już wiedziałam, że "Luki" to "ten od żurawek". Wpis wywołał małą burzę. A ja pomyślałam sobie, że bardzo mi się spodobał ten "psikus" Łukasza.

Myślę, żeby założyć wątek "Najbardziej zaskakujące wydarzenia na forum w 2015"...
Sebek 19:21, 21 gru 2015

MariBere napisał(a)

Tak sobie myślę, że Sebek dobrze się bawi obserwując nasze rozważania na temat zamieszczonego zdjęcia. I przyszedł mi do głowy taki pomysł...

W ciągu roku było z pewnością wiele wydarzeń na forum, które nas rozbawiły albo w inny sposób zapadły w pamięć. Ja jestem na forum krótko, dopiero od końca wakacji. Ale już w tym krótkim czasie kilka razy śmiałam się do łez. Wydarzeniem, które mnie najbardziej rozśmieszyło, był wpis, w którym Luki "przyznał się do mega głupoty" i zlikwidował żurawkową falę. Byłam na forum krótko, ale już wiedziałam, że "Luki" to "ten od żurawek". Wpis wywołał małą burzę. A ja pomyślałam sobie, że bardzo mi się spodobał ten "psikus" Łukasza.

Myślę, żeby założyć wątek "Najbardziej zaskakujące wydarzenia na forum w 2015"...

Marysiu - 2 i 3 lata temu powstały dla takich zdjęć specjalne wątki Pierwszy był najlepszy, a potem jakoś się już nie mogliśmy ogarnąć

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2645-zdjecia-roku-2012
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4028-zdjecia-roku-2013