teraz zauważyłam że to kamienie a nie krzaczki więc można jeszcze zwęzić rabatkę, raczej nalepiej pasowałby kształt podobny do tej co masz przy tarasie ale czekaj na pozostałych no i oczywiście na M.
Agnieszko, widzisz ty masz śliwy wiśniowe, i je tniesz. Powiedz mi kiedy je tniesz i jak bardzo radykalnie??? czy wg Ciebie i doświadczenia jakie masz można je dość mocno ciąć??
ale mnie zmyliłaś zmianą avataru, łandy co do Twojej rabaty ja wymyśliłam cos takiego ale wiesz nie sugeruj sie nią tak odrazu poczekaj na innych bo wiesz to moje pierwsze rysunki
O...żeszki ja cię nie pierniczę ..... ależ masz okaz ..... no piękna jest ... no to Twoja Gienia szybko będzie pięknym okazem ... masz już doświadczenie!
Ta wersja jak dla mnie lepsza, albo zostaw ta obwódkę z trzmieliny z 1 wersji. Do lawendy świetnie wygląda też kosodrzewina (te zielone poduchy na rysunku).
Zobacz nasadzenia na podobnej w kształcie rabacie przy tarasie w "ogrodzie z lustrem" i u Syli "Ogród Sylwii od początku cz.II" - niestety nie dam rady teraz poszukać konkretnych zdjęć. U Syli jest nawet obwódka z trzmieliny