To jej ostatnie chwile
Bożenko magnolek mam więcej właśnie czekam na tą różową eksplozję...i dziekuję ogród czy dojrzały, ja myślę, że to zaporzyczone otoczenie tak sprawia, a sam ogród powoli rośnie, dziękuję za miłe słowa
Pozdrawiam
Dzisiejszy dzień można zaliczyć do produktywnych ... Pogoda pozwoliła na przeniesienie donic na docelowe miejsce ... Wieczór niestety już bardzo chłodny ... Także ranek - wiosna , wieczór - zima ... brrr wieje i nieprzyjemnie ...
Tak to się teraz prezentuje ...
To mój pierwszy post na tym forum, ale śledzę je od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem dołączyć do piszących. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i cierpliwości Pani Danuty Mam pytanie dotyczące mojego żywopłotu z tuj- i teraz zwątpiłem jaką mam. Zauważyłem dzisiaj, że na końcówkach gałązek chyba tworzą się szyszki. Kupowane były "okazyjnie" jako "szmaragdy". Teraz mam wątpliwości czy to przypadkiem nie columna. Nigdy nie szyszkowały (w przeciwieństwie do brabanów) - posadzone jakieś 5 lat temu. Czy to możliwe, że to ta tuja columna?
To mój pierwszy post na tym forum, ale śledzę je od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem dołączyć do piszących. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i cierpliwości Pani Danuty Mam pytanie dotyczące mojego żywopłotu z tuj- i teraz zwątpiłem jaką mam. Zauważyłem dzisiaj, że na końcówkach gałązek chyba tworzą się szyszki. Kupowane były "okazyjnie" jako "szmaragdy". Teraz mam wątpliwości czy to przypadkiem nie columna. Nigdy nie szyszkowały (w przeciwieństwie do brabanów) - posadzone jakieś 5 lat temu. Czy to możliwe, że to ta tuja columna?
To mój pierwszy post na tym forum, ale śledzę je od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem dołączyć do piszących. Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i cierpliwości Pani Danuty Mam pytanie dotyczące mojego żywopłotu z tuji ... i teraz zwątpiłem jaką mam. Zauważyłem dzisiaj, że na końcówkach gałązek chyba tworzą się szyszki. Kupowane były "okazyjnie" jako "szmaragdy". Teraz mam wątpliwości czy to przypadkiem nie columna. Nigdy nie szyszkowały (w przeciwieństwie do brabanów) - posadzone jakieś 5 lat temu. Czy to możliwe, że to ta tuja columna?