Poproszę o nazwę tych slicznotek bom się zakochała noooooo
Tak to wygląda dzisiaj Tu inna tawuła z wrzosami Ta jest bardziej pomarańczowa.
Pięknie i wiosennie się zrobiło. Masz tyle kwitnącego kwiecia aż się serce na taki widok raduje. Magnolia Ann zachwycająca. Bardzo ładne fotki robisz Aniu. pozdrawiam
to jest cudne!
Cudowne tulipany!
Dziękuję za wizytę w moim watku. U Ciebie pięknie, tak bardzo kolorowo. Wiosna aż kipi.
Ależ cudny ten Kaiser. To jakaś późniejsza odmiana jest, tak? Już nie pamiętam czy te wielokwiatowe kwitną później czy wcześniej. Zapisałam w inspirkach i jak będę widzieć to kupię A puchate dupki są cudne i zwykle z ludzmi nie zadzierają więc na tym puchatych dupkach pyłki przenoszą. Wszystko cudnie Ci kwitnie!
Z wieści ogrodniczych tyle, że wschodzi wysiana tydzień temu rukola Druga tura rzodkiewki też kiełkuje, na oknie jarmuż wychodzi i pojawiły się 3 ogórki Truskawki i poziomki w dołkach z dobrą ziemią tylko po tej nocy bardzo podrosły (nie wiem czy to możliwe, ale serio wydaje mi się, że niektóre mają nowe listki) i mają się świetnie A na koniec mój Jasio na tle tulipków i runianki
No i na dobranoc. Agatka kiedyś pokazywała swój, to i ja się pochwalę. Cotygodniowy wypiek, jedna z trzech sztuk.
Jeszcze ode mnie podziękowanie za spotkanie: