Grzyby kapeluszowe na trawniku
23:16, 27 wrz 2012
Z kretami kiepska sprawa, jak na razie sprawdzają się siatki przeciw kretom, ale to niemożliwe do zrobienia, trzeba by było zakładać nowy trawnik
Kochani nie róbcie mi psikusa takimi wpisami typu, że nie zaglądacie, bo dołuje albo cóś podobnego
Piszcie to co MIra, Irenka, nie po to pokazuję, żeby was dołowałoJa lubię, co ja gadam, uwielbiam oglądać Wasze metamorfozy, to że napędzam Was do działania
![]()
Kochani nie róbcie mi psikusa takimi wpisami typu, że nie zaglądacie, bo dołuje albo cóś podobnego
Piszcie to co MIra, Irenka, nie po to pokazuję, żeby was dołowałoJa lubię, co ja gadam, uwielbiam oglądać Wasze metamorfozy, to że napędzam Was do działania
![]()
Pozdrawiam i dzięki że jesteście, między innymi dla Was to robię
Dziś np. cały dzień uwijałam się na dwóch sesjach zdjęciowych, jedna w bukszpanowyma druga w preriowym
Trzecią zrobiłam sama w zimozielonym
a co tam
Jesteście ciekawi ?
Danusiu zauważyłam na Twoim ogrodzeniu bluszcz chyba albo winorośl, wygląda pięknie. Sama myślałam żeby obsadzić czymś takim siatkę , bądź w przyszłości ogrodzenie od strony frontowej. Tylko czy taki bluszcz nie niszczyłby w jakiś sposób tej siatki, czy ją trzeba by było jakoś zabezpieczyć?