Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Dorka 15:25, 27 wrz 2012

ja też jestem za tym, żeby u nas rosła taka roślinność jest piękna i kolorowa, śliczne zdjęcia, umiesz wydobyć z nich to co najlepsze
Diana 15:32, 27 wrz 2012

Dorka dziękuję szkoda że u nas nie wszystko może rosnąć...........ale trudno, zawsze można powzdychać na wyjeżdzie do innych roślinek
Dorka 15:38, 27 wrz 2012

pewnie, choć uważam, że u nas też jest czym się zachwycać a wyjazdy to taka wisienka na torcie ogrodowym
AniaK 15:40, 27 wrz 2012

Diana ja tak od południa zbieram się do posadzenia cebul, padał deszcz to miałam wymówkę, a teraz trzeba się zebrać.
betysia 15:55, 27 wrz 2012

Dianus no jestes kochanienka!!!!!!
mam nadzieje,ze jakos odnajdujesz sie juz po powrocie, choc wiem jakie to nie latwe.....
ale jak juz jestes to czekam na jakies zdjecia....pokarz choc zdziebelko.....
buziam
Diana 22:59, 27 wrz 2012

Dorka masz rację
Aniu ja mam dopiero część cebul...........i sama nie wiem jakie i dzie dokópic , posadzić......
betysiu odnajduje się, ale aura nie nastraja mnie raczej pozytywnie........
Diana 23:12, 27 wrz 2012

Ostatnio się powtarzam, ale jakoś nie moge sie ogarnąć...................
W domu wszystko zrobione oczywiście o ile kiedykolwiek można na 100% powiedzieć że wszystko ogarnięte, haha. W szkole i przedszkolu pozałątwiane, zostało jeszcze ustalenie i zorganizowanie grafiku dzieci, ich zajęć pozalekcyjnych i innych chciejstw
Jeśli chodzi o ogród.............hmm to jest ciężko.Zbieram się za chwasty od paru dni i jakoś ruszyć nie mogę !!! cebule kwiatowe czekaja do wsadzenia-ich część.....a inne czekają, ale w sklepie - a ja jeszcze nie wiem czego do końca chcę.........
Zresztą ostatnio mam ogromną potrzebę poświęcania moim pociechą mnóstwa czasu.........nabrabiamy teraz zaległośći.Robime wszystkie te rzeczy , których nie zdążyliśmy ostatnio.
Duperelki, ale jednak jakie cenne
Malujemy, spacerujemy, pieczemy, wyklejamy z modeliny i takie tam różne
Gdy pogoda zza okna nie zaprasza .......malujemy w domku

Troszke zbieram plony mało,ale zawsze to swoje nie są może zbyt urokliwe.....ale za to zdrowe.

Gardenarium 23:41, 27 wrz 2012

Bugenwilla to moja ulubiona "modelka" kwiatowa na wyjazdach do ciepłych krajów

Instagram Ogrodowiska
Milka 08:14, 28 wrz 2012

moja też, i żal, że u nas na stałe tak nie kwitnie
widzę, że juz po urlopie, witaj Diana
Diana 08:27, 28 wrz 2012

Danusiu Irenko Bugenwilla jest śliczna, to prawda szkoda jednak że u nas klimat jej nie odpowiada
Chyba że są jakieś szanse???? jeśli tak to proszę o instruktaż
pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies