Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Wszystko czego potrzebuję to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów... 23:38, 31 mar 2015

Do góry
Odzyskałam sprzęt, ale nie wszystko dobrze działa

W ogrodzie krokusy już przekwitły, na pociechę zostały ciemierniki.
Jedne są takie cieniowane

Białe Marzenie sezon 2015 23:35, 31 mar 2015

Do góry
Kacha123, Dorota123, bella, dziekuje za mile slowa i zainteresowanie. Wasze ogrody sa piekne i obszerne. Wiele pracy i wspaniale efekty.

Nasz malutki ogrodeczek tez powolutku pieknieje.

Juz nawieziona ziemia, lekko podwyzszona rabata i pierwsze nasadzenia juz gotowe

Tak mnie cieszy widok budzacego sie ogrodka, szczegolnie rankiem, gdy spokojnie pijemy kawke.
I dzieki plotowi nareszcie sasiad nie zaglada nam w okna.

Powoli malujemy, odchwaszczamy, sadzimy i tak nas z mezem to wszystko cieszy.
Smiejemy sie, ze biale marzenie zostanie marzeniem, bo coraz bardziej podobaja sie nam barwy chlodne - niebieska i rozowa. I to one beda razem z biela krolowac w naszym malutkim ogrodeczku.

Wlasnie robie spis roslin, ktore zaprosimy do naszego ogrodka.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko.
Lawendowy zawrót głowy 23:28, 31 mar 2015

Do góry
To na 500 stronę dam Ci mojego nowego ciemiernika Niech Ci się spełnią wszystkie plany ogrodowe, przede wszystkim niech Ci przywiozą cudowny czarnoziem w niskiej cenie

Malutki pod lasem 23:26, 31 mar 2015

Do góry
Dzisiejszy dzień był gorszy niż zapowiadali. Deszcz ze śniegiem przeszedł w śnieg i zero stopni A mój M akurat dziś pracował w domu i mógł mi z godzinkę pomóc, niestety nie dało się wyjść. Jak tak dalej pójdzie, to do świąt nic się nie zmieni na moim pobojowisku. No i na dodatek schlapało mi okna, które wczoraj umyłam.
Jurajski Ogród 23:21, 31 mar 2015

Do góry
Olu, Karolu, Gosiu, Bogdziu, Renatko, Małgocha, Aniu, bardzo dziękuję za odwiedzinki i wszystkie miłe słowa Przepraszam, że nie rewanżuję się częstymi wizytami u Was, ale brak czasu mnie ogranicza... Mam nadzieję, że chociaż troszkę nadrobię...w innym terminie.

Czy u Was też tak wieje? U nas okropnie, pogoda jest nieprzewidywalna: raz śnieg, raz deszcz, to znów słońce, a przy tym okropne wietrzycho. Jednak wiosna postępuje, pomimo chłodu, już nie da się zatrzymać Pozdrawiam
Moja codzienność - ogród Oli 23:07, 31 mar 2015

Do góry
ostrzegam jakość zdjęć słaba a w rzeczywistości wygląda lepiej. Ja dodatkowo podwiązałam ją w lecie.

Ogród w skali mikro cz.II 23:04, 31 mar 2015

Do góry
gierczusia napisał(a)

A w tzw międzyczasie robiłam Lolę anioła kuchennego dla mojej koleżanki kolor dopasowany do koloru mebli , w rączce mini rondelek ale miałam zabawę

Elaaaa ! no tera to mie zatchło... Tyś uczyniła taką lalę? Nooooo kochana... to ja jestem ciekawa tera jakie jeszcze talenta w Tobie drzemią... Super
Ogródeczek 22:56, 31 mar 2015

Do góry
bartek_luberda napisał(a)

Jejku jak ja chciała bym je mieć w swoim ogródku
jak będę miała więcej czasu muszę wejść głębiej w ten 'ogródeczek'
Do raju daleko - u Ewy 22:55, 31 mar 2015

Do góry
Ewa777 napisał(a)

Przedstawiam Wam Ellen Picotee

Piękna Ellen jeszcze nigdy nie widziałam nawet takiego ciemiernika. Uroczy kwiat.
W kamiennym kręgu od początku 22:47, 31 mar 2015

Do góry
eda napisał(a)
Jak zwykle pięknie i te dzbany mnie kuszą a co to takie pięne białe w oddali zakwitło? prymulki? czy biały ciemiernik śliczneee

Edytko, to ciemiernik
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 22:46, 31 mar 2015

Do góry
Torcik Smacznego
Moja działka na Dębowym Lesie 22:44, 31 mar 2015

Do góry
BusyBee napisał(a)
O labości!!! ale pracy za Tobą nie dziwię się, że jesteś zadowolona....
Porządki zakończone, więc spokojnie możesz poświęcić się wszystkiemu temu, co trzeba zrobić przed świętami...A może w domu też już masz skończone?

Mala_Mi napisał(a)
Jesteś szatan nie kogut.. w 6 godzin lista "zrobione" imponująca "

quote=Mysza napisał(a)]Piękne kolorki wiosny

Witajcie kochane cieplutko!! W wtorkowy i jeszcze marcowy wieczór !!
Ja cały czas powinnam już uważać na ten mój zwyrodniały kręgosłup.a ja jak durna, jak się czepię to nie odpuszczę ,aż ładne efekty zobaczę, i buzia się nie uśmiechnie i ból szkieleciku tez się odezwie i znowu przeciw bólowe w użytku.Dobrze,że najważniejsze prace mam za sobą.a teraz święta za pasem to ogród zszedł na trzeci plan.
Tak ogrodowe porządki zrobione.W domu końcówka.ale zakupy i potrawy zaraz się zaczną.

Co to się zrobiło ale zimnica, prawda??Brr!!
ale życie i obowiązki idą do przodu.
W piątek siedzę sobie na na huśtawce na działce pod-wieczór, dzień był cudny. ciepły jeszcze.Nie to co te ostanie kilka dni .
Otóż w piątek widziałam z mężem jak lecą bociany!!
A jeden poszybował na swoje gniazdo , czyli to co widzę i obserwuję z tarasu! Bociek już jest w końcu !!
Uff, jeszcze w domciu porządkuje i zakupy przed świętami pomału już zaczynamy robić.Czasu znowu mało na wszystko

dereń - będzie znowu dereniówka.Dla mnie najpyszniejsza naleweczka !!

Przebiśniegi przekwitły,krokusiki też

Asi ogródek pod świerkami 22:44, 31 mar 2015

Do góry
Asiu i ta 2 Twoja wersja.

Tylko nie mam hosty w programie, Z lewej to niby stipa, białe to hosta i z prawej tatarak
Tak poglądowo.

W cieniu - zacieniona 22:43, 31 mar 2015

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)

Zdecydowanie stolik jest bajkowy w bajkowym królestwie
Nasz ogród - Kasia i Tomek z Radkowa 22:36, 31 mar 2015

Do góry
tomgroch napisał(a)
Mamy nadzieję, że sarenki w tym roku dadzą nam spokój i znowu zobaczymy kwitnące róże, na zdjęciu jedna z naszych ulubionych 'Mary Rose'. Świetnie rośnie na własnych korzeniach !

Róże piękne, jak i cała kompozycja na rabacie, ale jako zakochana w trawach widzę w lewym dolnym rogu jakąś ślicznotkę Poproszę o nazwę.
Mam nadzieję, że w tym roku również nie zabraknie seslerii, hakonechloa i rozplenic dla ich wielkiej fanki
Moja działka na Dębowym Lesie 22:35, 31 mar 2015

Do góry
jona napisał(a)
Witaj Aniu . Pospacerowałam po ogrodzie i bardzo mi sie tu spodobało . Wszyscy mieszkańcy ogrodu (pajączki, motylki, pszczółki) łącznie z właścicielką wydają się zadowoleni . Miło przebywać w takim towarzystwie .

Witaj Asiu!!
Dziękuję za miłe słowa.a taki owadziki to ja bardzo lubię .a to dla ciebie

Kwiatowy ogródek Monteverde 22:28, 31 mar 2015

Do góry
monteverde napisał(a)

trilium coraz większe ale nie widzę sangwinarii myślę, że kocury nie wygrzebały

No trilium już wystartowało i już ma pąka u mnie sangwinaria pokazała jeden kiełek i też się zastanawiam dlaczego tylko jeden, może jeszcze za zimno

....żonkile urocze
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:26, 31 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Wreszcie mam namiary na Twojego P.

ej Ty szpiegu mały

ps. może mi coś wyszpiegujesz na front przed hojnami. wyrzucam wszystkie trawy i nie wiem co tam. Męczę się już od jesieni. tam patelnia jest. myślę o czymś zielonym zima i moze kwitnacym. pierwsza dabrówka mi do głowy przyszła w ilości 60 szt jako plama.

Rustykalne wariacje 22:26, 31 mar 2015

Do góry
Nowy nabytek: czerwone hiacynty, czekam na efekt ale widać że mają sprzyjające warunki

Rustykalne wariacje 22:26, 31 mar 2015

Do góry
Aktualności: już wiosnę była ale wiatr deszcz i śnieg trochę pozmieniały sytuację a tym czasem małe zakupy, większość to bliny więc efekt będzie następnego lata, ale rok to za mało żeby coś zrobić w ogrodzie.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies