Już...już.
Na pierwszy ogień płot, który dziś tak mocno opijany przez was jest...a tak bardzo domaga się go ciężarna Aleks...a wiecie - ciężarówce się nie odmawia
To jest tak, że teoretycznie wiem gdzie leży ten złoty środek
A w praktyce - wszystko przede mną Tak jak mówisz - wyjdzie w praniu
I tego nie mogę się już doczekać
Jeśli chodzi o zdjęcia - wierz mi, pokazuje co mogie
Kulki wyszły tak se
Też jestem za tą wersją, tylko jakoś kulka na pniu mi w tym akurat miejscu nie konweniuje. Posadziłabym 3 takie kulki o różnych wysokościach, które byłyby lekko przesunięte w stosunku do najszerszego miejsca na rabacie. Mniej więcej takie coś
Prawdziwa piękność Kasiu zakwitła ci na specjalną okazję, jak i cały ogród, prymulki masz w tak wielu kolorach, życzę Ci dalej takiego kolorowego życia
Jesteś tak ciepłą osobą, że każde urodziny będą dla ciebie wielką niespodzianką, a te 50 te to były big udane i zaskakujące....z taką pergolą
W sobotę jescze nie odpoczniesz, ale pasja ogrodowiskowa wkręca na całego i buduje przyjaźnie...czekam na fotki
Buziak
tak wyglada moj grandiflorum ktorego mam od jesieni 2013
ma po zimie bardzo ladne, zdrowe listki, najladnjejsze ze wszystkich moich rododendronów i szybko rosnie
zdjecie kiepskie bo z telefonu ale nie mam mozliwosci zrobienia teraz inaczej
rabata z tojeścia orszelinowata wołała juz o pomstę do nieba
Nikt jednak nei przypuszczał jaka HYDRA za tym stoi.
To była katorznicza robota. Klęłam na czym świat stoi.
Rozlazła się te ekspansywna menda nawet w beton. Koszmar straszny. Miałam nawet chwile załamania, zeby to zostawic w czorty.
Ale posiłki wezwałam (mamusia) i we dwie dałysmy radę