A w sumie to nic ..... miałam dzisiaj gości w domu i jednych i drugich .... podlałam rośliny nawozami , przywiozłam ziemię do zmiany nasadzeń . Miałam dzisiaj lenia ogromniastego. A jutro to pewnie nadrobię.
W nocy nie spałam bo znowu mam intruza na dachu i od trzeciej nad ranem nasłuchiwałam tupot stópek brrrrr, aż mi oświetlenie w podbitce powykrzywiał ... wredna bestia ....
Sylwia ale M Ci prezent zrobił chyba wiem co będę chciał od "świętego" pod choinkę A wrzosowisko MISTRZOSTWO jak i reszta twoich dzieł w ogrodzie
Jeśli myślisz o tym co ja ..... to na taki prezent już raczej za późno Chociaż nigdy nie mów nigdy Ale jeśli się pomyliłam .... to pewnie chciałby dostać porsche 911
Oja hmmm mówisz Sylwia, że już za stary no ale nóż widelec mikołaj w dowód nie będzie patrzył eeee a gdzie ja bym do tej 911 bym rośliny pakował i kto by kase na paliwo dawał dla mnei to jakiś van lub kombi potrzebne ale to chyba wiesz dobrze
No taki duży na roślinki to obiecał , że mi kupi mój 6 latek aaaa i jeszcze jeden mi kupi , taki w którym nie będę woziła roślinek tylko jego . Haaaa i jeszcze będzie mi tankował na takiej stacji paliw gdzie się nie płaci !!!
Była zima i wiosna, nadążałeś wszędzie, więc i teraz nadążysz. Każdy z nas to przechodził szkołę trzeba skończyć Dość rozczulania się nad szkołą, nie ma przepuść. Zdolny z Ciebie chłopak - pokonasz wszystko
Dzięki za słowa otuchy
Muszę dać radę, no bo kto jak nie ja
Pożyjemy, zobaczymy
Haniu, Jolu - właśnie modlę się o to, aby rok szkolny zleciał tak szybko jak tegoroczne wakacje...
Ale jak pomyślę, że mam mieć na popołudnie do szkoły(bo tak podobno ma być) to mnie coś bierze
Ewo - ja również. Ale jak dzisiaj myślałem o tym maju, to od razu na mej twarzy pojawia się uśmiech
Jak pięknie u Ciebie się zrobiło - ogród wygląda coraz piękniej
Piękne wrzosowe nasadzenia, ale ja bym jednak wysypał tą grubszą korę, bo z tej drobnej to potem ziemia się robi i rosną chwasty - u mnie tak przynajmniej było. Jednak to Twój ogród - rób jak Ci podpowiada intuicja
A kule, róże i cisy bombowe
Szczerze to bardziej podoba mi się gruba kora, ale tak sobie kombinowałam że może 'zagłuszyć' póki co maleńkie wrzosy. Jutro spróbuje z grubą, najwyżej zdejmę i wysypie drugą. Jak mnie pytali czemu przesadzam kolejny raz ta roślinę to mówiłam że' robota lubi głupiego'
Jak pięknie u Ciebie się zrobiło - ogród wygląda coraz piękniej
Piękne wrzosowe nasadzenia, ale ja bym jednak wysypał tą grubszą korę, bo z tej drobnej to potem ziemia się robi i rosną chwasty - u mnie tak przynajmniej było. Jednak to Twój ogród - rób jak Ci podpowiada intuicja
Sebku wpadłam do Ciebie i jestem pod wrażeniem, że tak młoda osoba jest tak zaangażowana w tworzenie ogrodu, a do tego jesteś duszą towarzystwa na tym forum
Bardzo spodobała mi się Twoja fontanna z żurawkami i konwalnikiem, aż nie chce się wierzyć ze żurawki tak szybko urosły, widocznie dobrze im u Ciebie masz do nich rękę.