Projektu nie kupiłam ale mamy plan działania. Część prac już za nami. W sobotę przyjadą materiały na taras. I mam zamówiony żywopłot ze szmaragdów. W najbliższym czasie teren wokół zacznie wyglądać jak ogród. Mam nadzieję
Niestety akcja wertykulacja przełożona na przyszły tydzień ... mam nadzieję, ze pogoda w końcu dopisze Stokrotki częściowo posadzone ... dziś bardziej imprezowo więc za wiele nie podziałałam w ogrodzie ...
Kurcze, pewnie pisałaś z tel. i poprzekręcało a ja nie mogę teraz odczytać
Nie ma co ukrywać, że Silvery po zimie nie wyglądają za ciekawie ale szybko startują po cięciu taką soczystą zielenią. Ogólnie są polecane do miejsc cienistych i na takim stanowisku będą soczyście zielone ale to inna zieleń niż ID-taka mniej wyrazista ponieważ Silver ma więcej białego na żdzble. W tych cienistych miejscach świetnie rozjaśnia rabatę- Toszka mówi, ze świeci
U mnie SS jest również na słońcu i tutaj pod koniec lata jest już troszkę wyblakły ale nie żółty. Na jednym i drugim stanowisku świetnie sobie radzą.
Witaj w moim i nie moim ogrodzie jakoś jeszcze nie bylem w Twoim wątku trzeba to zmienić szklarnia jest moim wyzwanie ale podołam jemu pomidorki, papryka jak i bakłażany juz wzeszły oby moje wysiewy się udały
Moje Zebrinusy mam od 5lat i nic nie gubi, fakt na pocżatku jak odrasta po zimie nie ma prążków - pojawiają się jak ma tak z 50cm - niewiem dlaczego tak
Chylę czoła, kawał dobrej roboty i do tego w takich okolicznościach przyrody, wow!
Teraz pij coś gorącego i naleweczkę sobie polej, żebyś się nie pochorowała przed tym wyjazdem.