Sebek te donice stoją nie dla ozdoby ale jako zasłona bajzlownika... Ja mam wszędzie takie zakamarki, gdize lubię skladować rzeczy potrzebne i niepotrzebne..... Landrynkowe kolory na wielkanoc mnie urzekły w tym sezonie.
Ewa - lubie inspirować, inspirowałam sie Danusi pomyslami, forumowiczek a teraz wszystkim naraz oraz pinterestem
Zeta - wiosna u mnie juź od litego, krokusy kwitną od walentynek.... I cieszę sie z tak długiej nie gorącej wiosny...ostatnio bywała krótka aczkolwiek bardzo intensywna. Donica z kulkami ah to cala hostoria z zakupami w lutym i przewozeniem 30 km przypietą pasami bo się nie mieściła do bagażnika

Cieszę sie, że wrócilaś
Makkasia - gdzie się zagubiłaś? W poprzednim wątku?
Atena - polecam szafirki, nie wykopuję ich, nic z nimi nie robie, kwitną trzeci rok jak szalone.
Zielona - wieeeeelkie dzieki, nic nie usuwamy, podziwiamy jak mogą berberysy wyglądać... Niestety wybor berberysów będzie zależał od asortymentu szkołek w potrzebnych mi ilościach i ceny....
Mirka - ja sobie ją codziennie rano z okna salonu ogladam

a wyjeżdzam tyłem samochodem.....
Juzia. - runianka też znajdzie zastosowaniu na rabatach , ktore zimą są łyse i są w cieniu, myślę że znalazlam dla niej odpowiednie miejsca.
Iza - dla Ciebie musi byc oddzielny wpis
Gabisia - nie musimy sie zadstanawiać nad kostrzewą, latem dla ciebie rozsadzę bo pewnie będzie wieeeelka, kopwałam na giełdzie, pamiętasz latem w ubiegłym roku
Ela Gierczusia - buki startują dwa tygosnie po grabach, a graby własnie wystartowaly... Przezroczystae jajka kupowałam w poprzednich sezonach w Almi Decor a te turkusowe w naszym zielonym centrum
Nicol - jajco z jakiegoś tworzywa, leciutki, zakupiłam na gieldzie podobnie jak wianek bukszpanowy
Agniecha, Agnieszka z Jurajskiego, Leon, Kinga, baraga, Ciociu, Agata, Majena, Łosiu, Krys pozdrawiam i dziekuję za pochwaly i wizytę
Jest jedno ale ... Wkurza mnie to zielone w kostce granitowej... Kurcze chyba nie zdążę jej wyczyścić przed świętami?