Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Pomysł na ogród 00:52, 15 kwi 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)

skromniś...

chłopie,...
nawadnianie zrobi, w ogrodzie sam sadzi, grabi piele, altanę wędzarnię zbudował, mięcho sam zapekluje i uwędzi, ugotuje, w chacie posprząta, okna pomyje i jeszcze wianek popełni!
Chyba nas tu czarujesz

No ja muszem... inaczej siem uduszem...

Dodam jeszcze, że Krzyś w naturze jest przesyyyympatyczny
Mała Eleczka 22:44, 14 kwi 2014

Do góry
Dlaczego w mojej korze nie ma takich gości???ja się pytam wianek iście wiosenny
Pomysł na ogród 21:03, 14 kwi 2014

Do góry
aga_szsz napisał(a)

skromniś...

chłopie,...
nawadnianie zrobi, w ogrodzie sam sadzi, grabi piele, altanę wędzarnię zbudował, mięcho sam zapekluje i uwędzi, ugotuje, w chacie posprząta, okna pomyje i jeszcze wianek popełni!
Chyba nas tu czarujesz

A Twoja M. ma coś do powiedzenia i do roboty???

oczywiście
zawodowo

a do powiedzenia ma bardzo dużo mamy bardzo rozbudowany dialog
Pomysł na ogród 20:55, 14 kwi 2014

Do góry
Skula napisał(a)
eeeetam

skromniś...

chłopie,...
Chyba nas tu czarujesz

A Twoja M. ma coś do powiedzenia i do roboty???
Boćkowe perypetie ogrodkowe 20:10, 14 kwi 2014

Do góry
Kot na ulu jest boski !
Wianek podoba mi się - lubię takie proste formy .

pozdrawiam
Boćkowe perypetie ogrodkowe 19:46, 14 kwi 2014

Do góry

I moj wianek swiateczny robiony napredce z tego co mialam, piekny nie jest, ale trudno, nic innego w tym roku nie wydziergam

Milego wieczoru

Mała Eleczka 19:46, 14 kwi 2014

Do góry
Tymczasem w ogodzie coraz ladniej. Milorzebowi, klonowi i catalpie wychodza listki.
Rozkwitl pierwszy tulipan:

Okazlo sie, ze z zakupiona w tamtym roku kora przybyli do ogrodka niespodziewani goscie .... smardze Bardzo milo z ich strony

Na koniec akcent swiateczny czyli wianek

Przepraszam, ze bez polskich znakow pisze ale dziecko mi klawature poprzestawialo i zamast tego mam áøéó i takie tam
Działka wkoło Lubczyka :) 18:17, 14 kwi 2014

Do góry
Kasiu na O wszyscy chyba doła łapią jak do ogrodu wyjść nie można. Ja stoję w oknie i gapię się na ogród, raz w jednym pokoju, raz w drugim i tak w kółko. Dzisiaj chyba wianek jaki zklecę bo czasu szkoda
później jak przestanie padać Pozdrowienia zostawiam
Pomysł na ogród 17:06, 14 kwi 2014

Do góry
anna_g napisał(a)
Krzysztof Ty sam popełniłeś ten wianek??? Czy też druga połówka Twoja i nicka Skula Bardzo sympatyczny Pozdrówka

nie , no to moje dzieło
wcześniej , gdzieś tam są wianki bożonarodzeniowe też robione moimi rękami
Pomysł na ogród 17:00, 14 kwi 2014

Do góry
Krzysztof Ty sam popełniłeś ten wianek??? Czy też druga połówka Twoja i nicka Skula Bardzo sympatyczny Pozdrówka
Pomysł na ogród 15:48, 14 kwi 2014

Do góry
w tak zwanym międzyczasie - zrobiłem świąteczny wianek
ot taka nowa tradycja
tym razem z gałązek brzozowych

W miniformacie 22:20, 13 kwi 2014

Do góry
Byłam i widziałam. Fajny wianek, podobał mi się.

Wianek nie dla mnie. Musiałabym kupić drugi. Na gieldę nie będę jechać już. Ceny mieli 2 razy normalne.

Jeśli w kwiaciarni będą to może kupię. Jakoś nie lubię robić zakupów w tłoku.

Pozostałe elementy ma to może coś zrobię.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:06, 13 kwi 2014

Do góry
Sebek te donice stoją nie dla ozdoby ale jako zasłona bajzlownika... Ja mam wszędzie takie zakamarki, gdize lubię skladować rzeczy potrzebne i niepotrzebne..... Landrynkowe kolory na wielkanoc mnie urzekły w tym sezonie.

Ewa - lubie inspirować, inspirowałam sie Danusi pomyslami, forumowiczek a teraz wszystkim naraz oraz pinterestem

Zeta - wiosna u mnie juź od litego, krokusy kwitną od walentynek.... I cieszę sie z tak długiej nie gorącej wiosny...ostatnio bywała krótka aczkolwiek bardzo intensywna. Donica z kulkami ah to cala hostoria z zakupami w lutym i przewozeniem 30 km przypietą pasami bo się nie mieściła do bagażnika Cieszę sie, że wrócilaś

Makkasia - gdzie się zagubiłaś? W poprzednim wątku?

Atena - polecam szafirki, nie wykopuję ich, nic z nimi nie robie, kwitną trzeci rok jak szalone.

Zielona - wieeeeelkie dzieki, nic nie usuwamy, podziwiamy jak mogą berberysy wyglądać... Niestety wybor berberysów będzie zależał od asortymentu szkołek w potrzebnych mi ilościach i ceny....

Mirka - ja sobie ją codziennie rano z okna salonu ogladam a wyjeżdzam tyłem samochodem.....

Juzia. - runianka też znajdzie zastosowaniu na rabatach , ktore zimą są łyse i są w cieniu, myślę że znalazlam dla niej odpowiednie miejsca.

Iza - dla Ciebie musi byc oddzielny wpis

Gabisia - nie musimy sie zadstanawiać nad kostrzewą, latem dla ciebie rozsadzę bo pewnie będzie wieeeelka, kopwałam na giełdzie, pamiętasz latem w ubiegłym roku

Ela Gierczusia - buki startują dwa tygosnie po grabach, a graby własnie wystartowaly... Przezroczystae jajka kupowałam w poprzednich sezonach w Almi Decor a te turkusowe w naszym zielonym centrum

Nicol - jajco z jakiegoś tworzywa, leciutki, zakupiłam na gieldzie podobnie jak wianek bukszpanowy

Agniecha, Agnieszka z Jurajskiego, Leon, Kinga, baraga, Ciociu, Agata, Majena, Łosiu, Krys pozdrawiam i dziekuję za pochwaly i wizytę

Jest jedno ale ... Wkurza mnie to zielone w kostce granitowej... Kurcze chyba nie zdążę jej wyczyścić przed świętami?
W miniformacie 21:41, 13 kwi 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Ela, zakupy małe

wianek bukszpanowy i zielona borowina bez liści.

.

Aaaaa.. u MAdzenki widziałam taki zwykły prost wianek bukszpanowy z wielkim jajcem pośrodku .. Niby ńic a ładne ...
W miniformacie 19:20, 13 kwi 2014

Do góry
Bea napisał(a)
Ela, zakupy małe

Ludzi tyle, że szkoda gadać.

Czyli rozumię,że koncepcja na wianek bukszpanowy się nie zmieniła ....

Jak byłam ostatnio , to kiedy przy jednej Kobitce marudziłam żartobliwie ,że masa ludzi.to ona mi odparła,że już do świąt będzie tylko coraz gorzej..
W miniformacie 14:23, 13 kwi 2014

Do góry
Ela, zakupy małe

Ludzi tyle, że szkoda gadać.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:56, 12 kwi 2014

Do góry
Sliczne dekoracje, ja jeszcze nie popełniłam... Powiesiłam wianek bukszpanowy soute na drzwiach...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:45, 12 kwi 2014

Do góry
Irenko wklejam Ci mój zeszłoroczny wianek do inspiracji

Po prostu ogród... 22:43, 10 kwi 2014

Do góry
Enya73 napisał(a)
Przepięknie wiosna prezentuje się w Twoim ogrodzie. A jak tam świąteczne wianki? Robiłaś już coś prywatnie czy na zajęciach robicie? Pochwal się koniecznie. Przesyłam buziaki i pozdrowienia. Stęskniona za Wami.

Anitko, my też stęsknione. Wianek w domu zaczęty leży i czeka na dokończenie, ale codziennie robię jakieś świąteczne kompozycje, a jutro produkcja palm
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 22:24, 10 kwi 2014

Do góry
Agnieszko ten berberys to odm. 'Green Carpet'.

Wianek ma taką podłużną kieszonkę obłożoną folią.

Pozdrawiam serdecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies