Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Tess 13:13, 14 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
W tych się zakochałam

Piękne są! Pamiętasz ich imię może?

Ja zapisuję w kompie, co kupuję i gdzie sadzę. Poważnie
Bo pamięć moja coraz bardziej eteryczna
Mirka 13:16, 14 kwi 2014

kitek81 napisał(a)

a myślami Ciebie chyba ściągnęłam, bo myślałam sobie właśnie, że szkoda, że wczoraj nie cyknęłam zdjęcia pęcherznicy, jak mi ładnie w górę poszła, tą co dałam do ziemi od Ciebie aż mi kamień spadł z serca, że ich nie ukatrupiłam, po tym, jak długo stały w wodzie
Jak by padły to na wiosnę mogę ci wysłać.A co do fotek to ja też nie cyknęłam bo mnie deszcz z działki wygonił a chciałam ci pokazać jak wygląda zeszłoroczna sadzonka pęcherznicy.Hortensje po przesadzeniu stoją w miejscu muszę czymś nakarmić
kitek81 13:41, 14 kwi 2014

Tess napisał(a)

Piękne są! Pamiętasz ich imię może?

Ja zapisuję w kompie, co kupuję i gdzie sadzę. Poważnie
Bo pamięć moja coraz bardziej eteryczna

na zdjęciu widać tabliczkę, to zerknę na nazwę, podam jutro, bo dziś będę późno w domu! ale cieszę się, ze Ci się podobają z tego co pamiętam, to w Castoramie kupowałam, synek w sumie wybierał
jakoś trzeba sobie radzić ja zapisuje póki co nazwy na tabliczkach i wtykam koło roślinki
pozdrawiam :*
kitek81 13:43, 14 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Jak by padły to na wiosnę mogę ci wysłać.A co do fotek to ja też nie cyknęłam bo mnie deszcz z działki wygonił a chciałam ci pokazać jak wygląda zeszłoroczna sadzonka pęcherznicy.Hortensje po przesadzeniu stoją w miejscu muszę czymś nakarmić

mam nadzieję, że nie padną, a część uda się z sukcesem ukorzenić
może też musisz podlać jakimś humusem, albo florovitem? chociaż na chłopski rozum, muszą pewnie się zadomowić w nowym miejscu, odchorować, puścić nowe korzonki i pewnie po tym pójdą w górę
Mirka 14:02, 14 kwi 2014

Też tak myślę że muszą się zadomowić
Ewa4 16:16, 14 kwi 2014

Kasiu jak to ciężko człowiekowi dogodzic Ty chcesz kupić wolny czas a ja mam go w nadmiarze i za 2 miesiące chyba wrócę do pracy .
Milka 17:37, 14 kwi 2014

O rany, ja też tak mam, jak nie mogę w ogrodzie podziałać! tez mnie zachwycają twoje tulipany, sliczne
malgorzata_s... 18:17, 14 kwi 2014

Kasiu na O wszyscy chyba doła łapią jak do ogrodu wyjść nie można. Ja stoję w oknie i gapię się na ogród, raz w jednym pokoju, raz w drugim i tak w kółko. Dzisiaj chyba wianek jaki zklecę bo czasu szkoda
później jak przestanie padać Pozdrowienia zostawiam
jagoda99 22:07, 14 kwi 2014

Kasiu glowa do gory juz moze byc tylko lepiej zycze sloneczka i duzo usmiechu
pozdrawiam
Tusiala 11:32, 15 kwi 2014

Prześliczne

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies