Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mała Eleczka

Mała Eleczka

bleebla 10:13, 09 kwi 2014

Jagodaa napisał(a)

Aga, a jak nakryjesz butlę tą ściętą częścią, będziesz miała mini szklarenkę.

Nakryłam mam już 4 mini szklarnie z :
szpinakiem
rukolną
sałatą
roszponką
Bedzie uczta
bleebla 10:14, 09 kwi 2014

Tusiala napisał(a)
Sądzę, że miałaś w swojej torebce łopatę ale podobno w damskiej torebce zawsze jest bałagan więc nie mogłaś jej odnaleźć

hahaha różową, składaną
bleebla 19:33, 14 kwi 2014

Wczoraj bylam w O., cena tuj szmaragd mnie skusila wiec pojechalam. Niestety wszystkim odradzam zakup Rosliny bestialsko wykopane z ziemi z ucietymi korzeniami. Szkoda bo naprawde ladne okazy z nich by byly.
No i jak to w ogrodniczym... trzeba cos kupic prawda ... Oto moj skromny zakupik (bylam twarda i kupilam niewiele )

zdazylam dzisiaj posadzic miedzy jednym gradem a drugim. pogoda typowo wiosenna raz slonce raz deszcz raz grad, nawet tecza sie na chwile pojawila.
AlKa 19:37, 14 kwi 2014

No proszę nawet udało sie słonce na fotki złapać, umnie dzis podobna pogoda brrr
bleebla 19:46, 14 kwi 2014

Tymczasem w ogodzie coraz ladniej. Milorzebowi, klonowi i catalpie wychodza listki.
Rozkwitl pierwszy tulipan:

Okazlo sie, ze z zakupiona w tamtym roku kora przybyli do ogrodka niespodziewani goscie .... smardze Bardzo milo z ich strony

Na koniec akcent swiateczny czyli wianek

Przepraszam, ze bez polskich znakow pisze ale dziecko mi klawature poprzestawialo i zamast tego mam áøéó i takie tam
tusiawka 21:41, 14 kwi 2014

bleebla napisał(a)
Wczoraj bylam w O., cena tuj szmaragd mnie skusila wiec pojechalam. Niestety wszystkim odradzam zakup Rosliny bestialsko wykopane z ziemi z ucietymi korzeniami. Szkoda bo naprawde ladne okazy z nich by byly.
No i jak to w ogrodniczym... trzeba cos kupic prawda ... Oto moj skromny zakupik (bylam twarda i kupilam niewiele )

zdazylam dzisiaj posadzic miedzy jednym gradem a drugim. pogoda typowo wiosenna raz slonce raz deszcz raz grad, nawet tecza sie na chwile pojawila.

Nie wiem czy wiesz, ale to jest lawenda francuska, która u nas nie zimuje. Ale jest śliczna, można do donice dać.
Alisonek 22:44, 14 kwi 2014

Dlaczego w mojej korze nie ma takich gości???ja się pytam wianek iście wiosenny
bleebla 16:36, 15 kwi 2014

AlKa napisał(a)
No proszę nawet udało sie słonce na fotki złapać, umnie dzis podobna pogoda brrr

Dziś podobna pogoda. Rano płatki śniegu były nawet. Co poradzić ... kwiecień plecień
Pozdrawiam serdecznie
bleebla 16:39, 15 kwi 2014

tusiawka napisał(a)

Nie wiem czy wiesz, ale to jest lawenda francuska, która u nas nie zimuje. Ale jest śliczna, można do donice dać.

Nie mogłam się powstrzymać pomimo podstawowego minusa Masz rację śliczna jest
bleebla 16:42, 15 kwi 2014

Alisonek napisał(a)
Dlaczego w mojej korze nie ma takich gości???ja się pytam wianek iście wiosenny

Alisonku a Ty byś zerwała i coś z tego przyrządziła? Jedyne jakie jem to te z sitkiem od spodu innych się bojam Co z nimi zrobić ?