Ja lubię je za to , że wnoszą odrobinę tropikalności do ogrodu...a poza tym kocham róże i jak takie klimaty dopasować do siebie?.....dlatego u mnie róże będą raczej tylko na pergolach jak New Down
Ano właśnie to samo dzisiaj zauważyłam bo dzisiaj i ja swój przedruk dostałam
nie podobają mi się te olbrzymie zdjęcia na całą stronę, można by było w te miejsce więcej porad wpisać, no i papier byłe jaki jak na takie pismo fajnie, że jest dużo o warzywach, trochę porad o nich Pippy Greenwood i Monty no i Carol i Alan mam mieszane uczucia co do tego przedruku, zobaczymy co będzie w następnym numerze
Bożenko rok 2012 chyba dla większości ogrodów był paskudny. Te zaspy śniegu wyglądały imponująco ale trwało to zaledwie tydzień, potem mokro i mroźno, okropnie.
Świetne połączenie. Nareszcie wiem z czym można posadzić budleję, nigdzie nie mogłam znaleźć inspiracji a tu takie piękne zaskoczenie godne naśladowania. To z różami i lawendą też piękne. Jest co oglądać u Ciebie.
Witajcie Paskudnie raz jest prąd raz nie ma a wieje nieustannie postawiłam lampki przed domem zakryte i oczywiście zdechły cwany wiatr nie dał im poświecić hę
Dziękuję Kasiu, pogoda nie cieszy, ten deszcz i wichury, wyjazd na śnieżne szaleństwo nam się przesunie ale balustrada w końcu cieszy, dzisiaj były pierwsze przymiarki na schodach, i malowanie sufitu, i kute drzewo stanie mi w domu