Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:06, 22 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Ja nie jestem na bieżąco nawet w weekendy

Na wakacjach się tęskni, ale da się wytrzymać - robiąc zdjęcia roślinom miałem w myślach "pokażę na ogrodowisku" - też tak będziesz mieć

To pocieszające, że w ogóle da się wytrzymać
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:05, 22 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Mialam rękawiczki

Osz Ty bestio Czy Ty kiedykolwiek jesteś nieprzygotowana ? Wątpię...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:03, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A będziesz Ewo w pierwszej czy drugiej połowie lipca (bo w drugiej wyjeżdżam na wczasy)?

No popacz- już dwóch forumowiczów ubędzie wtedy

To będą moje pierwsze wakacje z ogrodowiskiem, ciekawe, czy spędzę je tylko z rodziną, czy jeszcze z laptopem pod pachą, żeby być na bieżąco ?

Ja nie jestem na bieżąco nawet w weekendy

Na wakacjach się tęskni, ale da się wytrzymać - robiąc zdjęcia roślinom miałem w myślach "pokażę na ogrodowisku" - też tak będziesz mieć
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:03, 22 kwi 2012

Do góry
Ewa napisał(a)

Prawda, prawda
Agnieszko będę od 8 lipca

No to super!!! Po drodze na wczasy zapraszam do mnie !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:02, 22 kwi 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

A będziesz Ewo w pierwszej czy drugiej połowie lipca (bo w drugiej wyjeżdżam na wczasy)?

To będą moje pierwsze wakacje z ogrodowiskiem, ciekawe, czy spędzę je tylko z rodziną, czy jeszcze z laptopem pod pachą, żeby być na bieżąco ?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:00, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

No własnie mialyśmy posadzić od razu te roslinki!! A my spoczęłyśmy na laurach tzn wygodnych krzesłach..

Kobieto, to nia ma tak hop-siup! Trzeba najperw dobre miejsce im znaleźć, bo Marcinowi na hasło "przesadzanie" skóra cierpnie na grzbiecie . Poza tym ja bym tylu par rękawiczek i tylu szpadli nie wyczarowała Na razie prezenciki stoją sobie na frontowych schodach i zdobią wejście

Mialam rękawiczki
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:59, 22 kwi 2012

Do góry
I widzicie dziewczyny, dalej się nie nagadałyśmy, kontynuujemy wirtualnie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:59, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:58, 22 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
No własnie mialyśmy posadzić od razu te roslinki!! A my spoczęłyśmy na laurach tzn wygodnych krzesłach..

Kobieto, to nia ma tak hop-siup! Trzeba najperw dobre miejsce im znaleźć, bo Marcinowi na hasło "przesadzanie" skóra cierpnie na grzbiecie . Poza tym ja bym tylu par rękawiczek i tylu szpadli nie wyczarowała Na razie prezenciki stoją sobie na frontowych schodach i zdobią wejście
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:55, 22 kwi 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Aga Pe wirus ogrodowiskowy nieuleczalny, farmacja jeszcze na to leku nie wymyśliła. Szczepionek też niet!

Chyba,że Wieloszka potraktuje nas tą lancą doglebową

Oj moja lanca nie dla Was Jedyne lekarstwo jakie tu bym zaaplikowała, to częstsze spotkania
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:54, 22 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Aga Pe wirus ogrodowiskowy nieuleczalny, farmacja jeszcze na to leku nie wymyśliła. Szczepionek też niet!

Chyba,że Wieloszka potraktuje nas tą lancą doglebową
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:52, 22 kwi 2012

Do góry
Ewa napisał(a)

Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?

Marzenko, najpierw byłam niezadowolona , że wakacje spędzę w Kotlinie Kłodzkiej, ale teraz się ogromnie cieszę. Na zjazd chciałabym bardzo, ale czy ja dam radę ?
Wybieram sie do Bogdzi na 100 % choć w niedziele po spotkaniu mam imprezę rodzinną.

Ewuniu, Kotlina Kłodzka jest piękna, nie będziesz się nudzić, już Pszczelarnia najlepiej by zareklamowała swoje okolice . A ile ogrodów (ogrodniczek) w okolicy do odwiedzenia!!! A będziesz Ewo w pierwszej czy drugiej połowie lipca (bo w drugiej wyjeżdżam na wczasy)?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:51, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem

Nie ma w tym ubijaczu żadnej tajemnicy - to raczej kwestia mleka. Użuwam takiego skondensowanego, podgrzewam lekko w mikrofali przed ubiciem. To wszystko
Marzy mi się taki wypasiony ekspres do kawy, co sam wszystko robi, ale wciąż są pilniejsze wydatki (czytaj rośliny do ogrodu )

Dziękuję za instrukcję, jutro wypróbuję na ekspres też choruje, ale chyba taka opcja na razie mnie zaspokoi
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:51, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Spotkanie było wspaniałe, narracja zjefajna i cieszę się, że mogłyśmy wam kawałek naszej radochy pokazać, ale nie nagadałysmy się, my czarownice ogrodowe, to chyba całej nocy potrzebujemy

Dlatego Marzenka zaproponowała, żebyście następnym razem do śniadania zostały - ja jestem ZA !

Agnieszko, uważaj, bo naprawdę się zwalimy cudowni z was gospodarze, ale wczesniej cos posadzimy, przekopiemy i jedzonko przywieziemy
super było
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:48, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

czekałam na relację i się doczekałam Świetne spotkanie i wdać że dogadywałyscie się świetnie. zazdraszczam

Ania dlatego wsiadaj z chłopakami z pracy do samochodu i przyjeżdżaj

Popieram!!!

kobiety!!!! oni wyjeżdżają na 2-3 dni co by moje dzieci poczeły ? Niii ma siły
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:47, 22 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Aga no właśnie , a może byś tak Grecję przesunęła?

Ni dy rydy Bilet na samolot kupiony, hotel zarezerwowany...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:47, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem

Nie ma w tym ubijaczu żadnej tajemnicy - to raczej kwestia mleka. Użuwam takiego skondensowanego, podgrzewam lekko w mikrofali przed ubiciem. To wszystko
Marzy mi się taki wypasiony ekspres do kawy, co sam wszystko robi, ale wciąż są pilniejsze wydatki (czytaj rośliny do ogrodu )

Przy Twojej sytuacji pokochałbym ten ekspres co masz, bo ogród to studnia bez dna
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:46, 22 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Spotkanie było wspaniałe, narracja zjefajna i cieszę się, że mogłyśmy wam kawałek naszej radochy pokazać, ale nie nagadałysmy się, my czarownice ogrodowe, to chyba całej nocy potrzebujemy

Dlatego Marzenka zaproponowała, żebyście następnym razem do śniadania zostały - ja jestem ZA !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:44, 22 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 21:40, 22 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ale zajefajnie było. Kiedy replay????
Anka, Ewa, Boćku, Sebku, Krys szkoda, ze was nie było!!!
Ania asc kaloszki były superowe, takie z dziurami, ale Irenka nam obiecała dostęp do takiej garderoby!!
Aż strach się bać w czym do Bożenki grupa Zdolnego Sląska przyjedzie

Napewno któryś punkt regulaminu - buty na płaskim obcasie..i strój nurka......oczko wodne 1,8m. Mnie napewno przykryje ..nawet w butach na obcasie

Ania ja się zdaję na Irenkę ja na czarno będę za tło robiła

Nawet nie wiecie, jak żałuję, że do Bogdzi nie jadę Na hugona była mi ta Grecja... Co tam Grecja przy takim spotkaniu, jakie się u Bogdzi szykuje... Ehhhhh, będę tylko relację oglądać...

Aga no właśnie , a może byś tak Grecję przesunęła?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies