Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Madzenka 21:38, 22 kwi 2012

Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?
Madzenka 21:40, 22 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Ale zajefajnie było. Kiedy replay????
Anka, Ewa, Boćku, Sebku, Krys szkoda, ze was nie było!!!
Ania asc kaloszki były superowe, takie z dziurami, ale Irenka nam obiecała dostęp do takiej garderoby!!
Aż strach się bać w czym do Bożenki grupa Zdolnego Sląska przyjedzie

Napewno któryś punkt regulaminu - buty na płaskim obcasie..i strój nurka......oczko wodne 1,8m. Mnie napewno przykryje ..nawet w butach na obcasie

Ania ja się zdaję na Irenkę ja na czarno będę za tło robiła

Nawet nie wiecie, jak żałuję, że do Bogdzi nie jadę Na hugona była mi ta Grecja... Co tam Grecja przy takim spotkaniu, jakie się u Bogdzi szykuje... Ehhhhh, będę tylko relację oglądać...

Aga no właśnie , a może byś tak Grecję przesunęła?
Joanka 21:43, 22 kwi 2012

asc napisał(a)
IRENKI KALOSZE SĄ DZIURAWE

Hihihihihi......
Sebek 21:43, 22 kwi 2012

aga_pe napisał(a)

teraz siedzę z laptopem podstępnie zabranym dziecku i wyrobić się nie mogę z przeglądaniem, bo tu tyle słów uznania

Ha a corka pewnie tęskni do facebooka

i twittera... ale oficjalna wersja korzystania z laptopa, to pomoc w jej lekcjach

No ja tak dzisiaj się uczę cały dzień
Wieloszka 21:44, 22 kwi 2012

noemi napisał(a)
I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem

Nie ma w tym ubijaczu żadnej tajemnicy - to raczej kwestia mleka. Użuwam takiego skondensowanego, podgrzewam lekko w mikrofali przed ubiciem. To wszystko
Marzy mi się taki wypasiony ekspres do kawy, co sam wszystko robi, ale wciąż są pilniejsze wydatki (czytaj rośliny do ogrodu )
Wieloszka 21:46, 22 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Spotkanie było wspaniałe, narracja zjefajna i cieszę się, że mogłyśmy wam kawałek naszej radochy pokazać, ale nie nagadałysmy się, my czarownice ogrodowe, to chyba całej nocy potrzebujemy

Dlatego Marzenka zaproponowała, żebyście następnym razem do śniadania zostały - ja jestem ZA !
Ewa 21:46, 22 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ewuniu a co będziesz robiła w lipcu? A na zjazd ogrodowiska na Dolnego Śląsku przyjedziesz?

Marzenko, najpierw byłam niezadowolona , że wakacje spędzę w Kotlinie Kłodzkiej, ale teraz się ogromnie cieszę. Na zjazd chciałabym bardzo, ale czy ja dam radę ?
Wybieram sie do Bogdzi na 100 % choć w niedziele po spotkaniu mam imprezę rodzinną.
Sebek 21:47, 22 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

I kawa , między innymi , pyszna, Marzenka ma rację, ja mam też ubijacz, ale moja pianka jest tylko przez chwilkę .... szkoda , że nie przyuważyłam jak i czym Wieloszka ją zrobiła , ale nic straconego następnym razem się dowiem

Nie ma w tym ubijaczu żadnej tajemnicy - to raczej kwestia mleka. Użuwam takiego skondensowanego, podgrzewam lekko w mikrofali przed ubiciem. To wszystko
Marzy mi się taki wypasiony ekspres do kawy, co sam wszystko robi, ale wciąż są pilniejsze wydatki (czytaj rośliny do ogrodu )

Przy Twojej sytuacji pokochałbym ten ekspres co masz, bo ogród to studnia bez dna
Wieloszka 21:47, 22 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Aga no właśnie , a może byś tak Grecję przesunęła?

Ni dy rydy Bilet na samolot kupiony, hotel zarezerwowany...
an_tre 21:47, 22 kwi 2012

Przepiękne i radosne spotkanie ćwierkałyście jak wróbelki, przebija przez relację wspaniała atmosfera dziewczyny jesteście super a te kubeczki ręcznie malowane istny hit!!! i tak pasują do każdej obdarowanej, Aga ma niebywałą intuicję
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies